"Câinii" se "muşcă" între ei: Negoiţă i-a interzis lui Rednic să mai intre în baza de la Săftica!

E scandal la Dinamo! Totul a început după ce fostul antrenor Mircea Rednic a criticat politica de transferuri a lui Ionuţ Negoiţă, care a renunţat la jucătorii aduşi de el. În opinia lui Rednic, aceştia trebuiau păstraţi la echipă. L-a dat ca exemplu pe Gigi Becali. 

Domnul Negoiţă ar face bine să ţină de aceşti jucători pe care eu i-am adus gratis, şi să-i vândă ca Gigi Becali pe bani mulți. Dar pentru asta trebuie să le dea salarii de 10.000 de euro și să joace în cupele europene cu Dinamo. Dacă eu rămâneam la Dinamo, fotbaliştii nu plecau. Şi Puljic ar fi continuat la echipă, la fel și Bicflavi, a spus Rednic 

Reacţia celor de la Dinamo a venit imediat - i-au reproşat lui Rednic că echipa a cheltuit 150 de mii de euro cu jucători aduși de el şi care nu au confirmat. Mai mult, Negoiţă i-a interzis lui Mircea Rednic să mai intre în baza de la Săftica! "Pentru mine nu este o pierdere!", a spus Rednic la Digi Sport.

Mi s-a interzis să intru la Săftica. Aşa respectăm noi foştii jucători. S-a întâmplat asta pentru că am făcut un pic de tam-tam cu cinci câini care erau acolo şi care erau crescuţi de pe vremea mea. Sunt vai de mama lor, unul nici nu mai mergea, altul de-abia mai aude. De aceea mi s-a interzis să intru la Săftica, acolo unde eu m-am format ca dinamovist, ca educaţie, ca spirit. Au spus că dau afară câinii, dacă mă mai lasă să intru. Nu voi mai merge acolo. Pentru mine nu e o pierdere,

---a declarat Mircea Rednic 

Ionuţ Negoiţă doreşte acum să folosească o parte din cei 700 de mii de euro încasaţi pe căpitanul Mevlja pentru a aduce un tânăr fundaş central. E vorba de sârbul Aleksandar Filipovic, campion european U19 în 2013. Între timp, Filipovic a făcut pasul la naţionala Under 21 a Serbiei. Dinamo e dispusă să ofere celor de la Jagodina 400 de mii de euro în schimbul jucătorului cotat de către cei de la transfermarkt.de la 600 de mii de euro. 

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi