"Câinii" se muşcă între ei în 16-imile Cupei. Echipa lui Andone va juca împotriva lui Dinamo 2!

Cea mai interesantă confruntare din 16-imile Cupei României este, fără doar şi poate, cea dintre echipa lui Ioan Andone şi Dinamo 2. Ultima este echipa la care a fost trimis să joace, nu cu mult timp în urmă, Gnohere. Dacă nu era iertat de conducere, "Bizonul" ar fi jucat acum împotriva lui Andone şi a colegilor lui de la echipa mare! Întâlnirea dintre cele două echipe a stârnit controverse dupa tragerea la sorţi.

Gabi Bodescu, secretarul general al FRF, a anunţat că din sezonul viitor echipele satelit nu vor mai avea dreptul să joace în Cupa României!

Am luat măsura de a interzice, din ediţia viitoare, participarea echipei satelit a unui club în Cupa României. Acum competiţia era deja în derulare, practic de anul trecut. Competiţia începuse din fazele judeţene şi îşi câştigaseră dreptul să participe în fazele naţionale,  

---a declarat Gabi Bodescu pentru Sport.ro

Caştigătoarea Cupei din sezonul trecut, CFR Cluj are la prima vedere un meci uşor - a picat cu CSM Rm. Vâlcea. Campioana Astra va avea şi ea un meci lejer - se va bate cu divizionara C, Becicherecu Mic. Liderul actualului sezon, Steaua va juca la Suceava cu Foresta. 

Cele 32 de echipe participante au fost împărţite în două urne valorice la tragerea la sorţi. În prima au intrat 11 echipe, toate calificate cel puţin în optimi sezonul trecut. În cea de-a doua, au fost repartizate echipe ca CSU Craiova, Gaz Metan şi Voluntari, eliminate din primele tururi în 2015, şi 18 cluburi din ligile inferioare. Cei 11 capi de serie şi-au aflat adversarii din cea de-a doua urnă, apoi cele 10 nume rămase au fost împerecheate între ele. 

Programul complet al meciurile din 16-imile Cupei României: 

Unirea Tărlungeni - ASA Tg. Mureş
CS Afumaţi - FC Botoşani
Dinamo 2 - Dinamo 
Foresta Suceava - Steaua
FC Baloteşti - Viitorul
ASU Poli - Pandurii
Cugir - CSM Poli Iaşi
CSM Rm. Vâlcea - CFR Cluj
Chindia Târgovişte - ACS Poli Timişoara
Brăila - Chiajna
Becicherecu Mic - Astra
ACS Sepsi - CSU Craiova
Academica Clinceni - FC Voluntari
Cetate Deva - Gaz Metan Mediaş
Luceafărul Oradea - Matalosport Galaţi
CS Mioveni - Olimpia Satu Mare

Partidele din 16-imile Cupei României se joacă într-o singură manşă, pe 25, 26 şi 27 octombrie, pe terenul echipei mai slab cotate.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi