Ca la noi, la nimeni: Liga a 2-a va avea 21 de echipe! Nicăieri în lume nu mai există aşa ceva!

După ce au retrogradat Rapidul din Liga 1, şefii fotbalului românesc au mai făcut una - au stabilit ca în noul sezon al Ligii a 2-a să joace un număr impar de echipe, 21 !! Au intrat in Cartea Recordurilor cu o asemenea decizie: nicăieri în lume nu mai există aşa ceva! De asemenea, este pentru prima dată în istoria ligii secunde când aceasta este organizată într-o singură serie. Din 1934 şi până în prezent, liga secundă a avut mai multe serii.

Răzvan Burleanu (preşedinte FRF), Gino Iorgulescu (prim-vicepreşedinte FRF şi preşedinte LPF) şi Octavian Goga (vicepreşedinte FRF) sunt "actorii" care au intrat în istoria fotbalului cu decizia adoptată în cadrul Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal. Conform deciziei şefilor FRF, Rapid nu va juca nici în Liga a doua.

Este un haos total în fotbalul românesc, dar era de aşteptat să se întâmple acest lucru când FRF este condusă de nişte oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul şi au fost paraşutaţi politic. Burleanu şi echipa lui nu au condus nimic în viaţa lor şi acum fac praf fotbalul românesc. Mai bine s-ar ocupa de creşterea guguştiucilor! Nu cred că vor termina campionatul 10 echipe din cauza problemelor financiare cu care se confruntă cluburile,

---a spus preşedintele lui FC Braşov, Paul Enache, pentru MonitorulExpres

Iată echipele care vor lua startul în prima competiţie din lume cu 21 de echipe la start: ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, Luceafărul Oradea, Juventus Bucureşti, Politehnica Timișoara 2, CS Afumaţi, UTA, Dunărea Călăraşi, Chindia Târgovişte, Dacia Unirea Brăila, CS Mioveni, FC Clinceni, FC Braşov, FC Baia Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Baloteşti, Şoimii Pâncota, ACS Berceni, Olimpia Satu Mare, Foresta Suceava, Unirea Tărlungeni, Metalul Reşiţa.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi