Buzărnescu şi Begu au ratat calificarea în semifinale la Wimbledon. "Miki" - performanţă deosebită!

România a trecut pe lângă o nouă performanţă extraordinară în tenisul feminin românesc! Echipa formată din Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost foarte aproape să dea toate pronosticurile peste cap şi să se califice în semifinalele probei de dublu la Wimbledon. Din păcate, după un început excelent, jucătoarele noastre (foto: romaniajournal.ro) s-au înclinat în faţa perechii formată din Nicole Melichar (SUA/33 WTA - dublu) şi Kveta Peschke (Cehia / 21 WTA - dublu). 

Adversarele româncelor (cap de serie 12 la Wimbledon) au fost mereu cu un pas în urma lui Begu şi Buzărnescu în primul set. Româncele au păstrat distanţa cu un joc cursiv, cu mai puţine greşeli, şi au reuşit să se motiveze extraordinar pe final - impunându-se cu 7-5. 

A urmat un set doi în care Melichar şi Peschke au început mai bine, dar pe parcurs jucătoarele noastre au echilibrat jocul şi au început să le pună tot mai multe probleme adversarelor. Totuşi, Irina şi "Miki" nu au avut puterea să pună capăt disputei. Româncele au pierdut setul doi cu 4-6 şi câştigătoarele s-au decis în decisiv. 

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și poți profita de oferta returnării mizei!

Mai puţin concentrate şi, cel mai probabil, căzute psihic după ce nu au reuşit să-şi adjudece şi setul doi (şi implicit calificarea), Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu (foto: wtatennis.com) au cedat cu 4-6 şi setul trei şi şi-au luat adio de la Wimbledon 2018 - an care a venit cu cea mai bună performanţă din carieră pentru cele două românce la Londra. 

Irina ajunsese până acum de două ori în turul doi la Wimbledon (2012, 2015), în vreme ce pentru "Miki" cel mai bun rezultat era turul 1 la Australian Open (2018). Chiar dacă a fost eliminată, Mihaela Buzărnescu (foto: twitter.com) a reuşit să scrie istorie.

Buzărnescu va urca în Top30, în acelaşi timp, atât în ierarhia circuitului profesionist de dublu, cât şi la simplu - unde, începând de săptămâna viitoare, va ocupa locul 25! Doar patru jucătoare din lume se mai pot lăuda cu o astfel de  performanţă - Barbora Strykova (20 WTA simplu, 7 WTA dublu), Ashleigh Barty (16 WTA simplu, 15 WTA dublu), Kiki Bertens (17 WTA simplu, 17 WTA dublu) şi Elise Mertens (15 WTA simplu, 27 WTA dublu).

Cel mai bun rezultat al unei jucătoare din România în competiţia de dublu de la Wimbledon este deţinut de Monica Niculescu  - cea care în 2017 a jucat finala, alături de taiwaneza Chan-Hao-ching). Chan-Hao şi Niculescu (foto: sportpictures.eu) au pierdut atunci în două seturi "la indigo" (0-6, 0-6) în faţa perechii formată din rusoaicele Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina. 

În acest an, perechea formată din Monica Niculescu și Kirsten Flipkens a fost eliminată în optimi de către principalele favorite ale probei de dublu, Babos și Mladenovic (6-3, 6-4). Până la urmă, Babos şi Mladenovic şi-au găsit şi ele "naşul"...

Cap de serie nr.1 în competiţie, cuplul Timeei Babos (Ungaria) / Kristinei Mladenovic (Franţa) a ieşit surprinzător din competiţie în faţa unor jucătoare aproape necunoscute în circuitul de dublu. 

Abigail Spears şi poloneza Alicja Rosolska (foto: news.cn) s-au impus în două seturi (7-6, 6-3) şi au bifat cea mai mare surpriză din competiţia de dublu din acest an!

 

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și ai profit mai mare cu 20%!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi