Buzărnescu, sfârșit de vis la RG: 1-6, 4-6 cu Keys în optimi. Cota lui Halep la calificarea în sferturi

Ajunsă pentru prima oară în carieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Mihaela Buzărnescu și-a încheiat evoluția din acest an la Roland Garros în optimi. După trei victorii la rând, cu Vania King, Rebecca Peterson și Elina Svitolina, drumul i-a fost barat în optimi de o altă americancă. Favorită numărul 13, Madison Keys (foto: livetennis.com) a început tare disputa cu Mihaela și a câștigat rapid primul set cu 6-1. 

Mult mai decisă să meargă mai departe în competiție, Madison Keys a apăsat pe accelerație și în debutul setului doi și a luat avans pe tabelă. Mai precisă în execuții și cu mult mai puține greșeli, americanca a punctat sistematic în fața Mihaelei, rămasă uneori fără replică în fața adversarei sale. Mihaela s-a trezit pe finalul setul doi și a reușit câteva mingi spectaculoase, apropiindu-se amenințător. Americanca s-a redresat la timp, însă, și a pus capăt disputei (6-4) care a trimis-o pentru prima oară în sferturi la Roland Garros. 

Performanța româncei anul ăsta la Roland Garros rămâne, totuși, una de pus în ramă, în condițiile în care jucătoarea noastră ocupa poziția 377 în clasamentul mondial și se gândea chiar la retragere. Miki (foto: tennis.com) a mers, însă, mai departe și la 30 de ani a reușit în premieră să ajungă pe tabloul principal al unul turneu de Grand Slam. 

Victoria Mihaelei din turul trei în fața Elinei Svitolina a uimit o lume întreagă și a fost reflectată pe larg în presa internațională. ”Buzarnescu își face un nume în tenisul mondial", a titrat Reuters. 

"WTA abia dacă i-a dedicat jumătate de pagină Mihaelei Buzarnescu înainte de Roland Garros. Acum românca a scris un capitol întreg al carierei sale. Deloc rău pentru o jucătoare care anul trecut era pe locul 377", au scris jurnaliștii străini. 

Și Caroline Wozniacki (foto: wikipedia.org) a avut cuvinte de lăuda la adresa Mihaelei. Daneza a învins-o pe româncă în drumul ei spre finală la Australian Open."O cunosc de 15 ani. A fost dintotdeauna o jucătoare foarte bună, dar a avut multe acciddentari, iar acum luptă pentru a reveni în top. Am știut mereu că are suficientă valoare pentru a ajunge la acest nivel, era doar o chestiune de timp", a declarat Wozniacki. 

Simona Halep, singura noastră reprezentantă rămasă în competiție, se bate mâine cu Elise Mertens pentru accederea în sferturi. La casele de pariuri online legale recomandate, românca este favorită cu o cotă de 1.25. Pe de altă parte, o victorie în trei seturi a Simonei în fața belgiencei are aici cota 3.90. 

Pariază pe meciurile de la Roland Garros și câștigă premiul pentru această misiune!

Pentru mai multe amănunte despre ofertă intră AICI!

 

Deschide cont acum și pariază pe câștigător în orice meci de la Roland Garros
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Intră AICIpentru mai multe detalii!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi