Busquets va ieşi la "pensie" de la Barcelona. A semnat prelungirea contractului până în 2021!

Şefii Barcelonei ştiu să-şi aprecieze jucătorii - i-au oferit lui Sergio Busquets prelungirea contractului până pe 30 iunie 2021! "Busi", aşa cum este alintat mijlocaşul de către presa catalană, va avea atunci 33 de ani. Înţelegerea ar putea fi prelungită pe încă doi ani, în funcţie de performanţe şi de realizările lui Busquets.

Catalanii i-au pus mijlocaşului în vârstă de 28 de ani şi o clauză de reziliere pe măsură, 200 de milioane de euro!! Şi asta, ca să nu mai existe pericolul ca jucătorul să plece la o altă echipă, aşa cum se putea întâmpla vara asta. Guardiola l-a vrut pe Busquets la Manchester City.

Preşedintele Barcei, Josep Maria Bartomeu, şi Josep Maria Orobitg, reprezentantul lui Busquets, şi-au pus semnăturile pe noul contract. "Mi-am dorit mereu să-mi închei cariera la Barcelona, iar astăzi visul s-a împlinit", a spus Sergio Busquets. 

Sper să fiu sănătos să duc la bun sfârşit contractul cu Barcelona, unde vreau să îmi închei cariera. Am visat la asta de când eram un copil. Sunt extrem de încântat şi fericit că am semnat acest contract. Sper să fie o afacere bună pentru toată lumea şi să sărbătorim în continuare noi succese,

---a declarat Busquets

Ajuns la Barcelona în 2005, Busquets a fost promovat la echipa mare în 2008. A adunat 390 de meciuri în tricoul catalanilor şi are vitrina plină de trofee. A câştigat de trei ori Liga Campionilor,  are şase titluri de campion al Spaniei, patru Cupe ale Regelui Spaniei, trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi cinci Supercupe ale Spaniei. Cu naţionala Spaniei a cucerit două titluri europene şi un titlu mondial. 

 

Foto: mundodeportivo.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi