Share

Pont din Coreea de Sud, K League Challenge, Busan - Seongnam: oaspeții joacă ermetic

Ponturi Fotbal

Cota: 2.05

Adaugat de: Caramavrov

19 Iun 2017 00:04 1,4k 0
Logo Busan
Logo seongnam
Busan
seongnam
VS
13:00 19 Iunie 2017
K-League

Analiză și informații pentru Busan v seongnam

Pronosticul meu pentru acest meci se bazează pe stilul de joc al oaspeților și pe istoria întâlnirilor directe dintre cele două echipe.

Busan - Seongnam

Busan este una dintre cele mai bune echipe din liga a doua sud-coreeană, ocupând locul secund în clasament după 16 etape, cu 32 de puncte. Seongnam este în jumătatea de jos a clasamentului. Este pe locul 7 din 10, cu 20 de puncte. Nu va fi, însă, un meci ușor pentru gazde.

În ultima confruntare directă pe terenul lui Busan, Seongnam s-a impus cu 1-0. Au mai fost alte trei jocuri cu Busan gazdă, această echipă impunându-se greu: 1-0, 1-0 și 2-0.

Interesant este că în 9 din cele 10 meciuri directe all time s-au înscris sub 2,5 goluri. 

BUSAN

K Challenge League are un format mai ciudat. Busan a jucat acasă ultimele 6 meciuri de campionat, înregistrând trei victorii și trei egaluri. Le-a bătut pe ultima și pe penultima clasată. Cu Suwon, echipă care are același număr de puncte ca și Seongnam, a remizat.

Nu sunt absențe importante. Joacă atât golgetherul Jung-Hyub Lee, cât și Sang-Hyub Lim, cel mai bun pasator.

Echipă probabilă: Sang-Min Koo – Ho-Jeong Jeong, Danny Morais, Young-Hwan Cha – Hyeon-Jun Ku, Jin-Gyu Kim, Jin-Young Kwon, Joon-Tae Park, Sang-Hyub Lim - Jung-Hyub Lee, Kyung-Min Ko

SEONGNAM

Seongnam trece și ea printr-o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele șase etape. Atenție! Nu a primit gol în aceste șase etape. În ultimele nouă partide de campionat jucate de Seongnam s-au înscris sub 2,5 goluri.

Nici de la oaspeți nu lipsesc jucători importanți.

Echipă probabilă: Dong-Jun Kim - Ji-Min Lee, Je-Un Yeon, Do-Heon Kim, Sang-Hyun Ahn - Young-Shin Kim, M. Oršulić, Hu-Kwon Lee, Seong-Ho Park - Eui-Jo Hwang, Tae-Hee Lee.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Busan VS seongnam

Am văzut că în meciurile trecute dintre aceste două echipe s-au înscris puține goluri. În plus, apărarea lui Seongnam trece printr-o formă de senzație. Cred că se poate juca Under.

Pont pariuri: Under 2 HA

Miza: 9/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

17

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

3

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0