Burleanu - un Pilat al fotbalul românesc, care ne-a murdărit cu lecția de germană!

Cu doar 6 puncte din 6 partide în actualele preliminarii, România nu mai are nicio șansă să ajungă la Mondialul din 2018 și va vedea turneul final din Rusia la televizor. Tot din fața televizorului, dar de la el de-acasă, va vedea competiția și Christoph Daum (foto: sportpictures.eu) - de departe cel mai slab selecționer pe care l-a avut vreodată naționala noastră. 

Numit de Răzvan Burleanu pe banca României fără să ceară părerea nimănui, Daum și-a dat cu stângu-n dreptu' în meciuri pe care le-ar fi câștigat și naționala din Luxemburg. Nu mergem mai departe, pentru că până și Islanda (”pescarii”, așa cum îi numeam noi...) ne surclasează într-un meci! Mai bine să nu-i provocăm...Să ne aducem aminte, la ultimul Euro islandezii au făcut egal (1-1) în grupă cu Portugalia (campioana europeană), au bătut Anglia cu 2-1 în optimi și apoi, chiar dacă au fost bătuți cu 5-2, au jucat fotbal cu Franța în sferturi!...

În ceasul al 12-lea, Burleanu și-a dat și el seama că naționala se îndreaptă spre un dezastru și mai mare și a luat în considerare demiterea lui Christoph Daum. Numai că, acum, Burleanu nu a mai fost atât de bărbat și a trimis cazul spre ”rezolvare” la Comisia Tehnică a FRF!!...Astfel, Burleanu (foto: sportpictures.eu) s-a transformat în Pilat al fotbalului românesc - s-a spălat pe mâini de..murdăria lăsată de ideile lui Daum! 

Bineînțeles, gestul lui Răzvan Burleanu le-a lăsat un gust amar celor din Comisia Tehnică a FRF.

Oricine ar veni, ar fi mai bun ca Daum! Avem 6 puncte în grupă, nu se poate mai rău de atât. Christoph Daum este un eșec pentru fotbalul românesc.

Nu îmi plac oamenii care nu își asumă responsabilități. Noi nu am fost consultați în momentul numirii lui Daum și e un pic neplăcut, acum, să fim puși în situația de a scoate castanele din foc!... ",

---a declarat Marcel Pușcaș (foto: sportpictures.eu), membru al Comisiei Tehnice a FRF 

După discuțiile de astăzi de 5 ore de la Comisia Tehnică a FRF, discuții la care a participat și Daum, s-a ajuns la concluzia că Burleanu este cel care trebuie să scoată ”castanele” din foc!..Antrenorul german a primit un vot de încredere din partea Comisiei Tehnice a FRF, formată din 19 persoane, în ședința condusă de Mihai Stoichiță. Așa că, logic ar fi acum ca șeful FRF să convoace Comitetul Executiv pentru a lua o decizie în privința selecționerului. Vrea, nu vrea, Burleanu trebuie să fie bărbat și să-și spună părerea, nu să fugă de responsabilitate și să o paseze (ca la fotbal...) altora.

Încolțit, probabil că Daum scrutează deja zarea și își caută de pe acum fericirea prin locuri pe unde a mai umblat..Presa turcă a scris că neamțul este dorit de o echipă din Super Liga, numele lui Bursaspor fiind cel mai vehiculat. Este ultima echipă din Turcia pe care a pregătit-o Daum până să fie numit la cârma naționalei României. Gerrmanul le-a mai antrenat în Turcia pe Beșiktaș și Fenerbahce, cu care a câștigat trei titluri (2 cu Fener). 

Acum va fi interesant de văzut dacă Burleanu a rămas cu ceva sechele după numirea lui Christoph Daum (foto: sportpictures.eu) pe banca naționalei. Să sperăm, totuși, că ce va visa noaptea nu va pune în practică a doua zi dimineața, odată ajuns la biroul său făcut cadou...Pentru că, din punctul meu de vedere, băiatul ăsta a fost ”catapultat” acolo. Dar aste este o altă discuție..

În mod normal, acum la națională e nevoie de un antrenor care cunoaște foarte bine jucătorii și fotbalul românesc. S-a vorbit de Mircea Lucescu, de Hagi, de Contra, Olăroiu sau Dan Petrescu. Un lucru e sigur: oricine va veni dintre aceștia, va fi incomparabil o variantă mult mai bună decât Daum Cristoph!..Neamțul ar trebui dat în judecată pentru că ne-a terfelit istoria fotbalului și ne-a împins într-o prăpastie din care greu vom mai ieși. Să fim încrezători, totuși. Hai, România! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi