Burleanu s-a întâlnit cu Ferguson, Mourinho și Zidane! Ce i-au spus cei trei

Prezent la finala Ligii Campionilor de la Cardiff, minipreședintele cu maxisalariu și maxidiurnă a profitat de ocazie și s-a întâlnit cu mai multe personalități din lumea fotbalului.

Cu Sir Alex Ferguson și-a dat întâlnire în lift, așa a vrut bătrânul. La o anumită vârstă, devii mai extravagant. Când a intrat în lift, scoțianul a scăpat un pârț destul de răsunător, iar Burleanu, extrem de mulțumit pentru că a fost băgat în seamă, a spus repede: „Thank you, Sir”. Discuția a continuat în aceleași coordonate până la etajul 6, când Răzvănel a coborât pentru că nu mai suporta mirosul.

Pe Mourinho l-a întâlnit pe hol. Acesta vorbea în portugheză, minipreședintele nu a înțeles prea multe, a spus și el „Salutao! Eu sou de Romaniao, Gigi Becaliao”, dar tehnicianul lui Manchester United gesticula și se uita în sus. Burleanu a privit și el cu atenție și a observat un finisaj greșit în tavan. S-a mirat, dar și-a adus aminte cum curge apa la Arena Națională pe gurile de acces, așa că a tăcut și a plecat mai departe. Per ansamblu, s-a declarat mulțumit. Puțini sunt cei care stau de vorbă cu marele Mourinho!

Cu Zidane a fost cel mai ușor. Francezul era chiar în fața uneia dintre băncile de rezerve, Răzvănel se afla un pic mai sus, la loja oficială. La un moment dat, înainte de începerea meciului, antrenorul lui Real a ridicat mâna spre tribună, iar al nostru a fost convins că l-a salutat pe el, a făcut apoi timp de 90 de minute semne spre teren, spre disperarea președintelui Federației din Feroe, care voia să vadă meciul.

A fost o zi de neuitat pentru Răzvănel. Când mai ai ocazia asta, să stai la palavre, ore în șir, cu Ferguson, Mourinho și Zidane?

Iar satisfacția cea mai mare a fost când, la sfârșitul meciului, tot în lift, Ionuț Lupescu l-a salutat în poziție de drepți, iar Burleanu a dedus că acesta nu va candida niciodată la președinția FRF. „M-am întâlnit la Cardiff cu Ionuţ Lupescu. Discuţiile au fost private. Domnul Lupescu nu şi-a manifestat niciodată intenţia de a candida la preşedinţia FRF”, a declarat minișeful Federației, cu buzunarele maxi de euro, știți – diurna, - la întoarcerea în țară.

PS (neimportant) Cu o lipsă de respect incredibilă, după ce a citit declarația de mai sus, Ionuț Lupescu l-a catalogat pe Burleanu drept „Mincinos”. 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi