Burleanu îi face echipa lui Daum: doi iranieni titulari contra danezilor!

România nu mai are nicio șansă să rateze calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia 2018. Spirit reformist, Răzvan Burleanu a găsit strategia perfectă pentru a-i deruta pe adversarii „tricolorilor”.   

Habarniștii au ironizat parteneriatul semnat între șeful FRF și omologul iranian Medhi Taj. Obiectivul declarat al protocolului a fost exprimat într-un limbaj de lemn de fag: „Promovarea fotbalului ca un instrument de cooperare”. Muntenegrenii, polonezii și danezii au făcut bășcălie când au citit știrea, fără să știe ce urmează să-i lovească.

În realitate, substratul înțelegerii româno-iraniene este magistral. Atacantul Reza Bahmaei, de la Esteghal Ahvaz, și mijlocașul Eshagh Sobhani, de la Aluminium Arak, vor fi elementele surpriză din echipa lui Cristoph Daum la inevitabilul meci cu Danemarca, din această lună.

„Danezii cred că ne cunosc. Au și nu au dreptate. Vă explic. E ușor să îi studiezi pe fotbaliștii români. Apar tot timpul la televizor. Nu îi putem surprinde pe adversarii noștri decât folosind jucători despre care nu știe nimeni nimic. Ahvaz și Sobhani sunt niște mistere totale. Din fericire, liga a 2-a din Iran nu e nici măcar la radio. Ambii trebuie să fie titulari contra Danemarcei”, a decretat Burleanu, rugându-i pe cei de la Google Translate să traducă în daneză doar primele cinci fraze.

Drept răsplată pentru ajutor, președintele FRF pregătește un ordin ca femeile din Federație și componentele naționalei feminine să poarte văl care să le acopere toată fața.

„Să nu râdem de țările mici, cu fotbal și mai mic. Am în vedere colaborări cu federațiile din Bhutan, Tonga, Djibouti, Nicaragua și Insulele Cayman. Voi continua reforma administrativă și voi angaja la FRF oameni de acolo, în poziții cheie, ca să învățăm din experiența lor”, a anunțat Răzvan Burleanu. 

Ca să aibă față de noua echipă de la Casa Fotbalului, Andrei Vochin a apelat la un tub de cremă de ghete neagră.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi