Burleanu a anunţat că merge pe mâna lui Daum. Boloni: "România nu avea nevoie de el!"

În corul de fluierături iscat după înfrângerea cu Polonia, Răzvan Burleanu a anunţat că regretul său cel mai mare este că nu l-a numit pe Christoph Daum la conducerea naţionalei din momentul în care a devenit preşedintele FRF.

Unii au aşteptat înfrângerea după colţ şi au aşteptat-o cu nerăbdare. Nu-i interesează binele fotbalului, ci îşi văd doar interesul personal. Suntem mâhniţi cu toţii după înfrângerea cu Polonia.  În această perioadă, am văzut multe persoane care stăteau după colţ şi aşteptau cu nerăbdare primul meci pierdut, primul eşec.

În astfel de momente vezi pe cine interesează fotbalul românesc, cine ţine cu România şi cine îşi vede interesul personal. Decât să critici, mai bine îţi vezi de propriul statut. Trebuie să vedem această serie de tâmpenii care au năvălit în weekend. Au vorbit fel de fel de persoane. Regretul meu e că nu i-am făcut contract lui Daum încă din 2014, pe zece ani!

---a declarat Răzvan Burleanu

Cornel Dinu îl contrazice pe şeful FRF şi spune că naţionala României joacă mai mult după...ureche. 

Daum nu e un antrenor care să aibă o partitură tactică compusă în amănunt, cu scheme de apărare şi de construcţie bine exersate. Noi, oamenii care am activat şi activăm în fotbal, ne dăm imediat seama de asta. 

Jocul României nu are nicio legătură cu premeditarea ofensivă, Daum se bazează strict pe inspiraţia de moment a jucătorilor. În cele patru meciuri pe care le-am văzut până acum cu acest neamţ pe bancă, asta a dominat, imaginaţia şi capacitatea jucătorilor, nicidecum vreo idee de coeziune între blocurile echipei. Eu am văzut într-un singur moment o fază de «Doamne-ajută», când Stanciu i-a pasat pe culoar lui Andone,

---a spus Cornel Dinu 

Ar fi incorect să-l condamnăm pe Daum. Nu are nicio vină. Nu știu cât de valoros e ca antrenor, dar sută la sută nu e omul potrivit la locul potrivit. România nu avea nevoie de un antrenor străin!,

---crede Ladislau Boloni 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a spus că amicalul de mâine cu Rusia va reprezenta un moment de cotitură la naţională.

Ca să spunem că o echipă e cea mai slabă, trebuie să avem o radiografie a întregului context. Nu putem spune aşa ceva.  Mâine vom juca un meci amical, vom întâlni o echipă puternică. Este un meci de pregătire în care obiectivul este reclădirea echipei naţionale,

---a anunţat Burleanu

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi