Bundesliga Online 2017 / 2018 - meciurile din campionatul german nu pot fi văzute la TV, dar avem alternative

Bundesliga Online - Unde vedem meciuri live online din campionatul german? Au trecut deja 6 etape din Bundesliga, sezonul 2017 / 2018, și este destul de clar că nu vom putea urmări la televizor meciurile din prima ligă germană, cel puțin nu în actuala stagiune. Până în sezonul trecut drepturile de televizare erau deținute de Eurosport, însă contractul a expirat și nu a fost prelungit, și nici o altă televiziune nu a preluat respectivele drepturi. Așa că am căutat alternative, și chiar am găsit câteva pe care le voi prezenta mai jos.   

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

Platforma Laola1.tv

În urmă cu doar câteva zile cei de la Laola1 au făcut marele anunț : au preluat drepturile de televizare ale campionatului german. În acest moment toate meciurile din Bundesliga pot fi urmărite live și gratuit pe site-ul laola1.tv. Avantajele de a urmări aici meciurile preferate sunt evidente. În primul rând este un site legal, legitim și securizat. Calitatea imaginii este una ridicată (spre deosebire de site-uri fantomă găsite cu Google), delay-ul este mic, transmisia nu se întrerupe sau pică atunci când îți este lumea mai dragă, și nu se deschid tot felul de ferestre pop-up de te umpli de nervi. Astfel poți urmări meciurile preferate pe net în condiții bune.

Există și un serviciu Premium (costă 5$ pe lună) prin care ai avea acces la transmisiuni în format HD, poți urmări stream-urile preferate nu doar de pe calculator, ci și de pe dispozitive mobile sau de pe Smart TV, plus că ai și alte facilități precum Apple Air Play, Picture in Picture, reluări, notificări etc. Practic meciurile ce pot fi văzute pe varianta gratuită și varianta plătită sunt aceleași, doar că un cont Premium oferă câteva facilități suplimentare. Există totuși riscul ca în viitor cei de la Laola1 să își schimbe strategia și să ofere meciurile din Bundesliga doar cu cont Premium, dar momentan nu există vreo informație oficială în acest sens. Deci poți urmări meciuri gratuit.

Trebuie precizat că nu avem absolut nici o colaborare cu acest site, am vorbit în amănunt despre el din simplul motiv că reprezintă în acest moment una dintre cele mai bune soluții.

Transmisiuni live video - aici ai toate variantele prin care poți urmări meciuri live online!

 

Meciuri live din Bundesliga la casele de pariuri online

Cu casele de pariuri avem în schimb colaborări, nu este nici un secret aici. Dar și dacă nu aveam tot le treceam pe listă. Toate partidele din campionatul Germaniei pot fi urmărite gratuit și integral pe net la operatorii unibet.ro, betano.ro, netbet.ro și winmasters.com. Singura conditie este să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri (deci poți să ai și 30 de bani pe cont). Bine de știut e faptul că la primele 3 agenții menționate mai sus, meciurile din Bundesliga pot fi văzute inclusiv pe mobil prin intermediul aplicațiilor pentru IOS și Android (toate trei au o astfel de aplicație pentru ambele platforme). În plus, respectivele case de pariuri sunt printre cele 5 agenții recomandate de pariurix.com.

Într-adevăr, calitatea nu este cea mai ridicată, și nu poți urmări meciuri fullscreen de pe PC (poți în schimb de pe mobil). Pe de altă parte vorbim de un serviciu gratuit, scutit de reclame enervante, cu o calitate decentă a imaginii. Plus că este o variantă foarte bună pentru pariori, pentru că poți urmări meciul direct din fereastra de pariuri live. Iar noi, având ca domeniu de activitate pariurile sportive, inevitabil trebuie să ne gândim și la acest aspect.

Unde vedem la televizor și pe net campionatele importante ale Europei, sezonul 2017-2018?

 

Alte variante

O variantă este să cauți direct pe Google meciul care te interesează. Vei da de site-uri care oferă transmisiuni live video din Bundesliga prin două metode principale: Sopcast și ferestre flash. Recomand prima variantă pentru că este mai stabilă, calitatea este decentă, și nu dai de reclame enervante. Totuși va trebui să ai instalat programul Sopcast pe calculator, sau plugin-ul Sopcast pentru Internet Explorer – detalii AICI. Transmisiunile prin ferestre flash sunt cele mai ușor de găsit, dar calitatea este slabă, transmisia se poate bloca oricând, delay-urile pot fi mari, iar reclamele pop-up îș vor face din plin simțită prezența.

Deschide cont și pariază la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!