Bundesliga nu se vede la tv în România în acest an. Ce variante avem

Pentru prima dată în 11 ani, meciurile din Bundesliga nu se vor vedea la tv în România. Și asta pentru că Eurosport, postul care a transmis până acum competiția, nu deține drepturile de transmisie pentru noul sezon din Germania. Reprezentanții Eurosport și-au dorit să lămurească lucrurile și să explice de ce s-a ajuns aici, dar au emis un comunicat ”sec” - asemănător cu al băncilor...

Iată mai jos punctul de vedere al Eurosport, remis celor de la Paginademedia.ro: 

Eurosport nu deţine drepturile de difuzare a sezonului 2017/18 din Bundesliga în România. Totodată, vom continua să oferim fanilor români o gamă largă de competitii premium, în direct, care acoperă discipline precum fotbalul (Premier League), ciclismul (Vuelta), tenisul (US Open, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon).

Mai mult, având cea mai extinsă acoperire a sezonului sporturilor de iarnă, Eurosport va deveni cu adevărat gazda Jocurilor Olimpice şi va difuza cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang din 2018. În acelaşi timp, suntem interesați de orice oportunitate care corespunde preferinţelor telespectatorilor noştri şi nevoilor de business,

---se arată în comunicatul Eurosport

Bundesliga se vede, totuși, în România! Toate meciurile din campionatul Germaniei pot fi urmărite gratuit și integral pe net la casele de pariuri unibet.robetano.ronetbet.ro și winmasters.comSingura conditie este să aveți o balanță pozitivă a contului de pariuri. Bine de știut e faptul că la primele 3 agenții menționate mai sus, meciurile din Bundesliga pot fi văzute inclusiv pe mobil prin intermediul aplicațiilor pentru ios și android (fiecare din cele 3 agenții au o astfel de aplicație). În plus, respectivele case de pariuri sunt printre cele 5 recomandate de pariurix.com (pariurix.com/agentii).

Unde vedem la tv și pe net campionatele importante din Europa

Și în sezonul 2017/2018, cele mai tari campionate de fotbal ale Europei, dar și Liga 1 și competițiile europene inter-cluburi pot fi urmărite în România. Fie că e vorba de transmisii tv, la casele de pariuri online, fie că e vorba de alte moduri în care puteți viziona aceste meciuri, important de știut e că toată lumea poate vedea aceste partide prin intermediul telefonului mobil sau de pe tabletă. 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate! Toate oferă transmisiuni live video!

MECIURI LIVE ONLINE 2017 / 2018 LA TELEVIZOR ȘI CASE DE PARIURI

România - Liga 1 Betano

Toate meciurile din sezonul 2017 / 2018 pot fi urmărite la televizor pe Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.  Aproape orice persoană prinde măcar unul din aceste 3 posturi, deci practic Liga 1 se vede cam în toată țara. Mai nou, de când Betano.ro (L1170664W000663) este sponsorul oficial al Ligii 1, putem vedea toate meciurile inclusiv de pe site-ul agenției, direct din fereastra de pariuri. Aceasta are exclusivitate, deci este singurul operator care oferă această facilitate. Mai multe detalii găsiți aici: https://pariurix.com/liga1-betano-live-streaming.html

Anglia - Premier League

Ca și în sezonul trecut, drepturile sunt împărțite de Eurosport și Dolce, dar într-un mod diferit față de cel cu care eram obișnuiți până acum. Partidele de vineri, sâmbătă și luni pot fi urmărite în exclusivitate pe Eurosport 1 (în format SD), iar cele de duminică pot fi văzute doar pe Dolce. Premier League este singurul din cele 5 campionate de top ale Europei care nu poate fi urmărit la casele de pariuri

Spania - Primera

Meciurile de top din campionatul Spaniei pot fi urmărite atât pe Digi, cât și pe Dolce (sunt meciuri transmise simultan de ambele canale, deci nu are vreuna exclusivitate). De asemenea, toate partidele pot fi urmărite la următoarele 4 case de pariuri: unibet.ronetbet.robetano.ro și winmasters.com.

Italia - Serie A

Meciurile mai importante sunt transmise în exclusivitate de Digi, de regulă pe posturile 3 și 4. Toate partidele pot fi urmărite gratuit la următorii operatori de pariuri: unibet.ro, betano.ro și betfair.ro

Franța - Ligue 1

Meciurile importante sunt transmise în exclusivitate de Digi. Toate partidele pot fi văzute și pe net la casele de pariuri unibet.ronetbet.robetano.ro și winmasters.com.

Liga Campionilor și Europa League

Din ce se știe până acum, Dolce are exclusivitate asupra grupelor Ligii Campionilor și Europa League. Dacă ai informații în acest sens, poți da un reply mai jos. Meciurile din tururile preliminare puteau fi văzute și pe alte posturi TV, și la anumite agenții online, dar acest lucru se schimbă odată cu începerea fazei grupelor.

MECIURI LIVE ONLINE 2017 / 2018 PE MOBIL

Nu întotdeauna se întâmplă să fim acasă când joacă echipa favorită, și nu sunt rare acele situații când vrem să vedem un meci de pe mobil. În aceste condiții, există următoarele opțiuni:

- aplicația Dolce Sport - aplicația Dolce Sport oferă acces de pe dispozitivul mobil la toate meciurile transmise la televizor de Dolce. Însă ia în considerare că serviciul este destinat în special clienților Telekom. În caz contrar îl poți accesa doar contra-cost.
- aplicația Digi - situația este cam aceeași ca la Dolce, există o aplicație dar destinată mai degrabă clienților proprii.
- aplicația Orange TV - permite vizionarea canalelor Look TV, și implicit a meciurilor din Liga 1 Betano. Dar aceasta este destinată doar clienților Orange, și trebuie să ai un abonament special pentru așa ceva (abonamentele de telefonie mai scumpe pot include gratuit acest serviciu).
- aplicația SeeNow - este o platformă de conținut media care oferă inclusiv acces la posturile Look TV, deci și la Liga 1. Trebuie achiziționat abonament lunar care costă câțiva euro.
- aplicația Eurosport Player - oferă acces la meciurile din Premier League, dar și aceasta este contra-cost (3€ / lună).
- aplicațiile caselor de pariuri - toate agențiile care oferă un serviciu de livestreaming (unibet.ronetbet.robetano.robetfair.rowinmasters.com) oferă o aplicație proprie disponibilă pentru IOS și Android. Descărcarea și utilizarea ei este complet gratuită, singura condiție fiind aceia de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. Dacă accesezi site-ul casei de pariuri direct din browserul telefonului / tabletei, atunci cel mai probabil serviciul de live streaming nu va merge.

Ce alte variante sunt pentru a  a urmări stream-uri live online

Puteți opta pentru diferite site-uri de transmisiuni live video care oferă live streaming prin ferestre flash sau Sopcast. Utilizarea lor este gratuită, dar calitatea oferită este de multe ori îndoielnică. Mai multe amănunte pe acest subiect puteți afla accesând link-ul: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!