Bulevardul cu 18 case de pariuri, 10 cazinouri / săli de jocuri și 4 sucursale loto

Trebuie să recunoaștem - în România această afacere cu case de pariuri, săli de jocuri, cazinouri sau baruri cu păcănele a atins apogeul în ultimii ani, și pare că este într-o continuă dezvoltare. Eu unul nu știu vreo altă țară, cel puțin din Europa, care să fie atât de ”dotată” în materie gambling ca România.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI RECOMANDATE DE PARIURIX!

Până și englezii săracii, care se laudă că sunt lideri în domeniu, și de care auzi că au agenții la fiecare colț de stradă, și parcă tot nu ”ne dau clasă” când ajungem să comparăm cifre. E drept - ei au vreo 9,000 de agenții, noi vreo 5,000, dar pe de altă parte ei au și o populație triplă. Și la ei afacerea cu bet shops există de multe decenii; noi până prin anul 2,000 nici nu aveam așa ceva.  Plus că ei nu se pot ”lăuda” ca noi cu agenții în sate care întâi au dat de pariuri sportive, și abia apoi de apă potabilă :) Tot englezii se lăudau și cu o stradă cu vreo 17 case de pariuri, un adevărat record spuneau ei, dar pe care din nou îl putem bate fără prea mari eforturi.

Câte agenții de pariuri stradale sunt în România? Prezență surprinzătoare pe primul loc!

 

18 case de pariuri, 10 cazinouri / săli de jocuri și 4 sucursale loto pe un bulevard de 2,5km

Casa Pariurilor, Arena Games, Smart Bet și un bar cu păcănele amplasate unul lângă altul, iar lângă ele așezate strategic un Amanet.

La mine în oraș (Buzău), am văzut  în ultimii ani cum magazine și alte tipuri de afaceri se închideau pe bandă rulantă, chiar și prin centrul orașului, iar în locul lor răsărea câte o casă de pariuri. Ele sunt prin tot Buzăul, dar parcă Bulevardul Unirii, cel care traversează orașul dintr-un capăt în altul, este de departe cel mai ”dotat”. Nu e lung, vreo 2,5 km (cel puțin zona activă cu blocuri și zone comerciale, lăsăm la o parte zona periferică cu câmp, cimitir etc), așa că l-am luat străbătut dintr-un capăt în altul și am început să număr ... și am tot numărat și parcă nu mai terminam.

La final am tras linie, iar lucrurile stăteau cam așa: 5 Superbet-uri (din care unul era în interiorul unui cazino Magic), 4 Total Bet-uri (toate amplasate desigur în baruri), 2 Bet Cafe Arena (unul cu sigla nouă, unul cu sigla veche), 2 Fortuna Bet, și câte o agenție de la Casa Pariurilor, Smart Bet, Mozzart Bet, Winner și PublicWin. Astea doar la agenții. La acestea se mai adaugă 2 locații Admiral (care sunt practic cazinouri, dar oferă și pariuri sportive), 2 Maxbet-uri, o sală de jocuri The 7 Planet, o sală de jocuri Arena Games, un cazino El Dorado, dar și 3 săli de jocuri no-name; sau altfel spus baruri cu păcănele.

Dar stai că nu am terminat, că am mai găsit și 4 sedii de la Loteria Română. Trăgând linie sunt 18 case de pariuri, 10 cazinouri / săli de jocuri și 4 sucursale loto. Dar din cele 10 cazinouri, două (cele de la Admiral) ofereau și ele pariuri, iar acel cazino Magic nici nu l-am mai pus la socoteală (fiind în aceeași locație cu Superbet). TOATE ASTEA PE UN SINGUR BULEVARD, nici acela prea lung. De fapt din acestea vreo 4 agenții și un sediu loto erau pe străzi înlăturalnice, dar nu la mai mult de 10 metri de bulevardul principal, motiv pentru care le-am adăguat pe listă.

Vizită supriză la o agenție de pariuri sportive din satul Cândești, ce am găsit acolo?

 

Întrebări ce apar

Un Winner și un MozzartBet amplasate vis-a-vis unul de celălalt, și un sediu al loteriei în spate. Acestea sunt amplasate pe o stradă înlăturalnică, dar la câțiva metri de bulevardul principal.

Din moment ce tot răsar atâtea case de pariuri și săli de jocuri, e clar că e o afacere profitabilă. Agenții care să dea faliment sau să se închidă nu prea am văzut. Mai sunt, dar foarte puține. Semn că se cotizează bine :) . Inevitabil apar anumite întrebări:

  • De ce la noi acest fenomen a căpătat o amploare atât de mare, mult mai mare ca în alte țări?
  • Cât va mai ține acest boom? Crezi că urmează un recul?
  • Știi vreo stradă / bulevard mai ”dotat” ca cel din exemplu? Eu sunt convins că există!
  • Care crezi că este cel mai profitabil operator stradal? Crezi că este vreunul care se chinuie din cauza acestei concurențe acerbe?
  • Se merită să deschizi o agenție în franciză? Avem și pe site un articol despre acest subiect - CLICK AICI!

Cred că aș avea răspunsuri la întrebările enumerate, dar vă las pe voi să vă dați cu părerea. 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

 

O mică galerie foto

În final vreau să pun și o mică galerie foto cu o parte din agențiile / sălile de joc de pe acel bulevard: Nu sunt nici pe departe toate, că am zis să nu atașez aici chiar un album foto :) Dar măcar așa ca mostră!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi