Budescu vrea la Steaua, dar nu recunoaşte nimic. Becali: "E disperat să vină, e stelist convins!"

Meciul cu Gaz Metan a fost ultimul jucat de Alibec în tricoul Astrei. Din ianuarie, atacantul de 25 de ani va fi jucătorul Stelei. Alibec îl aşteaptă acum şi pe Budescu la echipa lui Reghecampf. Acesta mai are doi ani contract cu chinezii de la Dalian, dar vrea să rupă înţelegerea şi să rămână liber. Sport.ro scrie că Budescu le cere şi bani chinezilor ca să plece: jumătate din salariul pe doi ani, adică aproape 1 milion de euro! Becali îl aşteaptă cu braţele deschise şi pe Budescu.

Am vorbit cu el acum 2 zile, singura echipă cu care semnează este Steaua! Sută la sută va spun, n-are cine cine să-i dea salariul. Plus că el e disperat să vină, că e stelist!,

---spune Gigi Becali

În vârstă de 27 de ani, Budescu a jucat doar 4 meciuri pentru Dalian Yifang, în liga a două chineză. În acest sezon, Budescu a jucat 15 meciuri în Liga I pentru Astra, marcând 4 goluri. Budescu a mai jucat un meci în Cupa României și alte 6 în Europa League. 

Nu știu câte șanse sunt, n-am discutat cu cei din China. N-am discutat nimic legat de transferul meu la Steaua. A fost o discuție cu Gigi Becali și a rămas să-i spun după ce discut cu cei din China. Să vedem dacă o să reziliez, dacă voi fi împrumutat sau dacă voi merge acolo,

---a declarat Budescu

În schimb, transferul lui Junior Morais poate pica. Brazilianul l-a supărat pe Becali cu pretenţiile sale: vrea 200 de mii de euro la semnătură și 15 mii de euro pe lună salariu. Teixeira e un alt jucător dorit la Steaua. "Și fără alte achiziții luăm campionatul. Păi cu Alibec și Tănase, cine îți stă în cale?...", s-a lăudat Becali.  

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu
 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi