Budescu, tot mai aproape de revenirea la Astra. Dani Coman: "Îl așteptăm la antrenamente de săptămâna viitoare!"

Șefii Astrei îi fac marcaj strâns lui Budescu. Fostul jucător al campioanei României nu vrea să mai audă de China și dorește să se întoarcă în Liga 1. În afară de Astra, pe atacantul naționalei îl mai vor și Steaua și Dinamo. Șefii celor mai puternice echipe din România se bat momentan în declarații. După Gigi Becali, care a spus că dacă vrea îl transferă la orice oră pe Budescu, a venit rândul lui Dani Coman. Președintele Astrei e sigur că Budescu se va întoarce la Giurgiu. Mai mult, îl așteaptă la antrenamente de săptămâna viitoare! Budescu nu ar spune nu unei reveniri la Astra, dar mai întâi trebuie să se refacă după ultima accidentare. 

Am vorbit cu Astra, Dinamo și Steaua. La finalul săptămânii voi ști unde merg. În China nu mă întorc. Acum mă pregătesc și cu ajutorul unui aparat pe care îl folosește și Ronaldo, pentru oxigenarea sângelui. Prioritar e să-mi găsesc echipă de club, apoi mă voi gândi și la echipa națională. E bine că a venit un selecționer străin,

a spus Budescu la Sport.ro

Patru meciuri a jucat Budescu pentru cei de la Dalian Yifang. Chinezii l-au mai convins vara asta și pe fostul atacant al lui Celtic, Mohamed Bangura. Atacantul de 26 de ani din Sierra Leone nu a rezistat ultima oară decât un an în Suedia, la AIK Stockholm. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi