Budescu schimbă linia. ”Dacă oferta CFR e bună, se va întâmpla!” Și Dică e în joc de glezne

Relaţia dintre Budescu și conducerea FCSB este una extrem de încordată în ultima vreme. În plus, nici cu Nicolae Dică nu se mai înțelege ca înainte. Becali l-a criticat public pe Budescu, iar transferul său la CFR Cluj pare unul iminent la finalul acestui sezon. 

Asta spune și Dinu Gheorghe, omul care îl cunoaște foarte bine pe Budescu de pe vremea în care ambii erau la Astra. Deși a marcat de 13 ori în acest sezon, jucătorul de 29 de ani este la un pas de despărțirea de FCSB, care după înfrângerea de la Iași și-a cam luat adio de la titlu. 

"Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea două meciuri, dacă nu îl mai scoate. El vine dintr-un mediu în care rigorile nu erau cele de la FCSB. Dacă toată cariera ai lucrat într-un anumit fel, e greu să te schimbi la 28-29 de ani. Ei ştiau pe cine aduc. Sunt jucători cărora trebuie să le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocaş. Primeşte sarcini în teren pe care nu le poate duce la bun sfârşit. El trebuie să înscrie, nu poate avea alte sarcini", a ddeclarat Dinu Gheorghe la Digisport.

Schimbat la pauză în trei dintre partidele jucate de FCSB în play-off, Budescu i-a transmis lui Dică faptul că preferă să fie rezervă şi să intre câteva minute pe final, decât să fie scos din teren după primele 45 de minute. CFR a anunţat deja că îşi doreşte să înceapă negocierile pentru Budescu şi că e dispusă să achite clauza de reziliere a jucătorului, de 3 milioane de euro. 

Impresarul Florin Lovin a vorbit și el despre plecarea jucătorului la CFR. În același timp, le-a transmis ardelenilor că nu trebuie să pluseze foarte mult la salariu pentru a-l convinge pe Budescu, cel care în prezent încasează 360.000 de euro anual (incluzând aici o primă de 100.000 euro).

 

"Budescu este ofticat de ceea ce se întâmplă. Nu e normal ca un jucător atât de important pentru Steaua să nu joace. Nu cred că CFR nu ar putea plăti aceşti bani, 3 milioane, la ce transferuri au făcut. Dacă au dat 1 milon şi ceva pe Ioniţă şi săracul joacă două minute...Poţi să dai şi 3 milioane pe Budescu. Să pleci de la Steaua la altă echipă din România, din punct de vedere financiar, trebuie să pleci undeva la cel puţin 50% mai mult la salariu. Dacă CFR ne cheamă la discuții și Budescu se simte confortabil şi atras de proiect, probabil că se va întâmpla!", a anunțat Florin Lovin la Telekom Sport.

Și Nicolae Dică are zilele numărate pe banca steliștilor. Becali se jură că n-a vorbit cu nimeni pentru a-i lua locul lui Dică, dar presa sportivă scrie că Mircea Rednic este primul pe lista întocmită de latifundiarul din Pipera.

”Tot ce vreau să spun acum este că nu are rost să comentez venirea mea la Steaua, chiar dacă numele meu există pe listă. Nu are sens să pun presiune, să creez o polemică. Nu vreau ca lumea să interpreteze cumva declarațiile mele. Haideți să așteptăm să se termine sezonul, să se liniștească lumea, să facă fiecare ce are de făcut și după discutăm”, a spus Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

"N-am vorbit cu niciun antrenor! Cu Rednic n-am mai vorbit de 7 ani...spune Becali. Nici nu mă gândesc că se pierde campiontul. Păi ce, s-a terminat? Putem să câștigăm un singur meci din două și să fim campioni", a declarat și Gigi Becali, pe care fostul șef al Ligii, Mitică Dragomir, îl sfătuiește să-l aducă fără nicio strângere de inimă pe Mircea Rednic. 


Titlul de care tot vorbește Becali se poate decide în această etapă! Dacă CFR bate la Astra și FCSB pierde pe ”Oblemenco” cu CSU Craiova, trupa lui Dan Petrescu poate să desfacă șampania! Ardelenii joacă la Giurgiu cu o zi înaintea meciului din Bănie. "Dacă mănâncă bătaie CFR la Astra, ce trebuie să faci tu?..Tu trebuie să faci un egal la Craiova!", i-a transmis Becali lui Dică.

Chiar dacă CFR-ul pierde cu Astra, FCSB nu iese campioană cu o victorie la Craiova, astfel că totul se va decide în ultima etapă din play-off, când FCSB joacă pe teren propriu cu Astra și CFR o înfruntă la Cluj pe Viitorul. Ardelenii sunt la mâna lor - victoriile steliștilor nici nu mai contează dacă ardelenii își câștigă meciurile! Pe jucătorii lui Dică îi așteaptă un meci infernal la Craiova - oltenii nu au mai câștigat un meci cu steliștii din martie 2002!

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui FCSB
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Mai multe detalii despre ofertă găsești AICI!

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 10.00!

Intră AICI și află mai multe amănunte despre această ofertă! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi