Budescu, în joc de glezne spre Praga. Pintilii, spectator cu Iași și Craiova

Evoluția lui Budescu din acest sezon a atras atenția prin ”vecini”. Golurile atacantului în campionat, dar și în cupele europene, i-au convins pe șefii Spartei Praga. Echipa care l-a mai transferat de la FCSB pe Florin Niță, dar și pe Stanciu de la Anderlecht, e dispusă să achite clauza de reziliere a lui Budescu.

Gigi Becali se pare că a renunțat să mai lupte penru a-l păstra la echipă pe atacantul de 29 de ani. Budescu (foto: sportpictures.eu) ar fi al patrulea român legitimat la gruparea din Cehia - la Sparta Praga mai joacă și Bogdan Vătăjelu, fostul jucător al Craiovei.

Parcursul din acest sezon l-a propulsat pe atacantului lui FCSB și în top 500 jucători ai Europei, el fiind singurul jucător din Liga 1 Betano care a prins această ierarhie. "Budescu are o clauză de 3 milioane de euro. Cine plătește, îl ia! Mică, mare, e de 3 milioane de euro. Eu am dat pe el 750.000 de euro. Dacă se plătesc banii ăștia, asta e" a spus Gigi Becali la ProX.

Patronul lui FCSB are încredere că echipa sa va da lovitura în ply-off și va câștiga titlul de campioană. Pentru echipa lui Dică, cel mai bun rezultat în CSU Craiova - CFR Cluj este un egal. În decembrie anul trecut, oltenii au reușit să o bată la Craiova pe CFR Cluj cu 2-1.

"La Craiova - CFR, cel mai bine ar fi un egal. Dar tot la fel de bine ar fi să bată Craiova. Dacă bate CFR este foarte, foarte rău. Mai sunt 7 jocuri, mai sunt meciuri directe, mai e de jucat și cu Viitorul, echipă foarte puternică. Dar diferența de 2 puncte trebuie anulată cât mai repede" , zice Becali. 

La meciul cu Iașiul de duminică, în atac ar putea să reapară Denis Alibec (foto: sportpictures.eu). Becali a aflat de la MM Stoica de faptul că Albec trage tare la antrenamente și că și-a schimbat atitudinea. ”Mi-a spus MM că niciodată în viața lui Alibec nu s-a antrenat așa cum o face acum. El e prietenos și cu jucătorii, e primul la antrenamente. Probabil că și-a dat seama că a greșit și s-a schimbat. MM mi-a repetat: ”Ți-am spus: o să ne facă campioni!", a dezvăluit Gigi Becali la Digisport.

Meciul cu CSM Iași va fi primul pe care Pintilii îl va rata. Eliminat de Hațegan în partida cu CFR Cluj, Pintilii a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF pentru două jocuri și l-a amendat cu 6.800 de lei. În afara meciului cu moldovenii, Pintilii va fi spectator și la partida cu CSU Craiova. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 18.00!

Detalii despre ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi