Budescu a semnat pe 3 ani cu Al Shabab. Șumi îl așteaptă la arabi și pe Alibec!

Aruncat ca o ”măsea stricată” afară din lotul lui FCSB, Denis Alibec se află în discuții cu mai multe echipe din afara României. Atacantul român are oferte clare în acest moment din Rusia, iar impresarul Florin Lovin a plecat deja în vecini să discute contractul lui Alibec. Marea problemă e că Gigi Becali cere prea mult pentru un jucător care a marcat un singur gol sezonul trecut. 

”E foarte greu...Când ceri un 1,7 milioane de euro pe un jucător care a dat un singur gol, este puţin cam greu să-l vinzi. În plus, lumea ştie că Denis are un caracter ceva mai dificil. El trebuie să fie luat de un antrenor care să-i ofere sprijin şi cred că va renaşte. Oricum, nu mai există cale de împăcare cu cei de la FCSB" , a declarat Lovin într-o intervenție la Telekom Sport.

Presa din România scrie că de Alibec se interesează și arabii de la Al Shabab, unde antrenor a fost instalat de curând Marius Șumudică. Cu Șumi va lucra din nou Constantin Budescu (foto: Twitter / Al Shabab) - mijlocașul româns a bătut deja palma cu arabii pentru un contract pe 3 ani!

"Toţi suntem curioşi să vedem cum va arăta FCSB fără Budescu şi fără Alibec. Pentru Alibec am stabilit mai multe întâlniri cu câţiva directori sportivi din Rusia, de la echipe de acolo. Încă nu e închisă 100% nici afacerea cu Şumudică. Ar putea ajunge şi la Al Shabab...”, a dezvăluit impresarul Florin Lovin.

Gigi Becali s-a înțeles la bani cu arabii, astfel că Budescu urmează să plece săptămâna viitoare în Arabia Saudită. Șumudică este super-încântat că șeicii i-au făcut pe plac."E cel mai bun număr 10 din România" - așa l-a prezentat Șumudică pe Budescu arabilor.

”Din ce știu eu, aseară cluburile s-au înțeles. Și Budi a răspuns pozitiv la ofertă pe care i-a făcut-o clubul arab. Eu cu el avem o relație specială. Atâta timp cât mi-a fost jucător, am avut o relație foarte bună. Este jucătorul pe care cred că orice antrenor și l-ar dori. Sunt ferm convins că vom putea face lucruri frumoase acolo”, a declarat Șumudică pentru Sport.ro. 

Golul lăsat de Budescu va fi umplut repede la FCSB. Moruțan, jucătorul transferat în iarnă de FCSB, este văzut de Dică principala variantă. "E clar că pierderea lui Budescu va fi un minus pentru Steaua, dar ei au jucători buni, tineri, cu dorință de afirmare. A venit un Moruțan care probabil vrea și el să arate ce poate. Însă e clar că Budescu va lasă un gol mare", a mai spus Lovin.

Olimpiu Moruțan, fostul jucător al celor de la FC Botoșani, va încasa un salariu de 700.000 de euro și se spune că Gigiu Becali i-a stabilit o clauză de reziliere de 70 milioane de euro.

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi