Bucureştiul se pregăteşte de Euro 2020. Astăzi a fost lansat logo-ul oficial

Bucureştiul se pregăteşte să fie gazda a patru meciuri la Euro 2020. Astăzi, în prezenţa şefului FRF Răzvan Burleanu a fost lansat logo-ul competiţiei pe care România o va organiza peste 4 ani. Patru stadioane vor servi drept baze de antrenament - Ghencea, Ştefan cel Mare, Arcul de Triumf şi Giuleşti. 

Finanţarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi estimăm un cost de aproximativ 1.500 de euro pentru fiecare loc din tribună. Guvernul României a declarat deja Euro 2020 drept proiect de interes naţional,

---a declarat Manuela Irina Pătrăşcoiu, Director General la S.C. Compania Naţională de Investiţii

Fostul intenaţional croat Davor Suker, care lucrează acum la UEFA, a venit la Bucureşti la lansarea logo-ului oficial pentru Euro 2020. 

Bucureşti este un oraş splendid, cu bogate tradiţii, cu un mixt între nou şi vechi. România a fost unul dintre membrii fondatori ai UEFA şi a avut ocazia de a organiza turnee de juniori, dar şi meciuri internaţionale la nivel de club, astfel că ne întoarcem cu plăcere aici pentru a organiza patru partide la EURO 2020,

---a spus Davor Suker (foto: prosport.ro)

Bucureştiul este unul dintre cele 13 oraşe europene care vor găzdui meciuri la Euro 2020, iar fiecare dintre acestea va avea propriul logo, personalizat. România a fost aleasă să organizeze patru meciuri la Campionatul European din 2020 - trei din faza grupelor şi unul în faza optimilor. Toate partidele se vor desfăşura pe "Naţional Arena".

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi