Bucureşti e în această săptămână capitala pokerului! Turnee de cinci stele organizate de Unibet şi PokerFest

Bucureştiul e gata de o nouă ediţie PokerFest Unibet, clubul All In din capitală urmând a fi centrul acţiunii în pokerul românesc în perioada 17-21 mai.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A TE CALIFICA!

PokerFest şi Unibet au semnat în decembrie un parteneriat valabil pe tot parcursul anului 2017, iar în această săptămână are loc un nou eveniment ce se anunţă a fi un real succes. În centrul atenţiei va fi fără îndoială Main Eventul cu buy-in de 330€, însă acţiunea va începe încă de miercuri, când cei mai experimentaţi dintre jucători îşi vor încerca norocul şi aptitudinile în cadrul Highroller-ului cu intrare de 660 €.

 

Încă te poţi califica

Cei care nu au apucat încă să se înscrie la turnee, au încă şansa să obţină un bilet de intrare la sume mult mai mici decât buy-in-ul propriu-zis. Astel, miercuri, 17 mai, înainte de HigHroller, poţi participa la sateliţi de calificare live, după programul de mai jos.

Mult mai la îndemâna internauţilor este fără îndoială platforma unibet.ro, care găzduiește, marţi, de la 21:00, ultimul megasatelit online. Turneul are un fond de premii garantat de 10 tichete a câte 330€ fiecare, la un buy-in de 45€+5€. Structura este una deepstack, pe placul jucătorilor tight, cu 10 minute pe nivel și 5.000 de fise la start. În plus, pe parcursul primelor 12 niveluri (cât durează și late-registration), cei eliminați pot opta pentru re-entry.

De menţionat şi faptul că până marți, la 21:00, poţi opta, tot pe unibet.ro, la subsateliți în care se acordă tichete pentru megasatelitul de bază. Concret, oricine poate porni în calificări chiar de la zero lei investiți pentru a ajunge în turneul care asigură tichet de intrare la Main Event. Evident, cei cu dare de mână şi experienţă, au varianta să intre în orice nivel de calificare, nu trebuie să pornească din freerolluri.

 

Ce s-a întâmplat în 2017

Prima ediţie Poker Fest pe 2017 a purtat titulatura de "Grand 300" şi a fost cel mai mare turneu al lunii februarie în România. Cristian Murgoci s-a impus, la capătul unei mese finale care a durat 8 ore, asigurându-şi un cec de 10.220€, după un deal în ultimii trei. Un obişnuit al jocurilor de tip cash (în special deep stack), ieşeanul este unul dintre cei mai vechi profesionişti de la noi din ţară. Graţie succesului, Murgoci şi-a asigurat cel mai mare premiu din cariera sa într-un turneu.

197 de participanţi a avut Grand 300, competiţie care a recompensat cu premii pe primii 24 de jucători.

Tot un ieşean, Marius Munteanu (foto sus), a devenit în aprilie noul campion PokerFest Iaşi, după ce a dominat turneul de o manieră categorică. Calificat online dintr-un satelit pe Unibet Poker, Marius s-a impus în turneul ce a adunat la start 193 de jucători de certă valoare.

În vârstă de 21 de ani, Munteanu e student la Facultatea de Inginerie Electrică şi joacă poker constant doar de câţiva ani. Acest rezultat reprezintă prima lui performanţă notabilă live şi ea e cu atât mai surprinzător cu cât la masa finală s-au aflat doi jucători cotaţi cu şanse mult mai mari la câştigarea competiţiei: Tudor Purice şi Marius Iftimia. Graţie performanţei sale, Munteanu a fost recompensat cu un cec de 13.257 euro, o sumă imensă având în vedere că se calificase dintr-un satelit de pe Unibet.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi