Share

Ponturi Baschet : Bamberg - Maccabi Tel Aviv

Baschet

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

11 Oct 2017 17:17 855 0
Logo Brosse Baskets
Logo Maccabi Fox Tel Aviv
Brosse Baskets
Maccabi Fox Tel Aviv
VS
21:00 12 Octombrie 2017
Euroliga

Analiză și informații pentru Brosse Baskets v Maccabi Fox Tel Aviv

Joi debutează Euroliga, cea mai tare competiție inter-cluburi din baschetul european, iar noi vă propunem o serie de ponturi care sperăm să vă rotunjească venitul.

Începând cu ora 21:00, în Germania, avem partida dintre campioana Germaniei , Brose Bamberg și Maccabi Tel Aviv.

Brose Bamberg este campioana en-titre din baschetul german și una dintre favorite și anul acesta. Echipa antrenată de italianul Andrea Trinchieri, are un lot foarte bun, plin de vedete, în care nu se vede nici o diferență între titulari și rezerve. Americanii Quincy Miller, Augustine Rubit și Taylor Bryce, italianul Hackett, croatul Radosevic, sârbul Mitrovic sau grecul Nikos Zizis sunt doar câteva dintre numele grele din lotul lui Bamberg, însă acestora li se alătură si alti jucători de o valoare incontestabilă. Anul trecut Bamberg a terminat pe locul 13 Euroliga, însă anul acesta premizele sunt mai bune. Bamberg a început ezitant sezonul având o înfrângere surprinzătoare cu Wurzburg și trei victorii cu modesta Giessen, Gotha și Tubingen, însă sunt o forță pe propriul teren.

Maccabi Tel Aviv vine după un sezon dezamăgitor în care a pierdut în semifinale în campionatul intern, iar în Euroliga a terminat abia pe locul 14. Echipa s-a întărit sezonul acesta prin venirile lui Pierre Jackson de la Detroit Pistons , John Di Bartolomeo de la campioana Haifa, Parakhouski de la Unics sau Jonah Bolden de la Steaua Roșie, toți jucători de valoare. Au fost și plecări de marcă printre care Pnini , Mekel Gal sau Scot Quincy chiar la Bamberg. Per total, israelienii pare că sunt mai buni decât sezonul trecut, însă la atâtea schimbări este nevoie și de timp de acomodare. Maccabi a câștigat primele 4 partide din acest sezon, însă adversarii au fost destul de modești.

Pont Brosse Baskets vs Maccabi Fox Tel Aviv: Victorie Brose Bamberg

Sezonul trecut Bamberg a câștigat ambele partide la diferențe de 15 puncte și pornește favorită și acum, având o echipă mult mai omogenă și fiind o adevărată forță pe propriul teren. Baschetul german a progresat foarte mult și în opinia mea sezonul acesta Bamberg se va lupta chiar pentru play off în Euroliga. Merg pe victoria nemților la o cotă de 1.75 oferită de NetBet. Succes.

Pont pariuri: Victorie Brose Bamberg

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0