Britanicii, campioni la pariurile plasate online. Cât cheltuiesc zilnic

Cei mai înrăiți jucători din Marea Britanie plasează până la 90 de pariuri pe zi. Iar atunci când nu se satură, o fac și noaptea. Un studiu realizat de autoritățile britanice au scos în evidență faptul că oamenii cu probleme legate de jocurile de noroc online cheltuiesc în medie 98 de lire pe zi. Asta în comparație cu jucătorii obișnuiți, care nu cheltuiesc mai mult de 14 lire sterline zilnic la casele de pariuri stradale (foto: theguardian.com).

Ultimii din urmă plasează între două și șapte pariuri zilnic, cifre care nu ereprezintă o problemă. ”Jucătorii cu probleme pot fi recunoscuți foarte ușor. Ei plasează cele mai dese pariuri între miezul nopții și ora 4 dimineața și preferă mai degrabă să joace în cursul săptămânii, decât sâmbăta sau duminica. De regulă, atunci vin și joacă la cazinouri clienții fără probleme”, se arată în raportul Comisiei de reglementare a jocurilor de noroc. 

Joacă la casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Categoria cea mai expusă riscurior o reprezintă tinerii bărbați necăsătoriți și care se află în căutarea unui job. Iar recentele măsuri adoptate de englezi vor ajuta companiile să-i depisteze foarte repede pe cei cu probleme. Cei de la Gamble Aware nu au recomandat însă și modalitățile prin care operatorii ar trebui să intervină. Și asta pentru că aceștia s-au arătat destul de reticenți în abordarea problemei jucătorilor dependenți. 

"Este un adevăr incomod pentru companiile de jocuri de noroc online că o mare parte a veniturilor lor provin de pe urma activității acestor persoane. Deci, nu e de mirare că atitudinea lor a fost mai mult contemplativă în ultimul timp. Pur și simplu, nu este în interesul lor comercial de a face ceva semnificativ în acest sens”, a declarat deputatul laburist Carolyn Harris. 

Guvernul Marii Britanii a anunțat că în octombrie va publica un raport privind controversatele terminale de pariuri la cote fixe (FOBT). În același timp, și-a propus să restricționeze prin intermediul unei legi publicitatea la tv făcută jocurilor de noroc. Limitarea pariului maxim la doar 2 lire sterline la terminale cu cote fixe (foto:theguardian.com) reprezintă o altă prioritate a politicienilor. 

Jocurile de noroc online reprezintă aproximativ 40% din industria britanică de 15 miliarde de lire sterline. Peste 10.000 de clienți online ai companiilor, inclusiv Ladbrokes, Bet365, William Hill și Sky Betting and Gaming, au permis accesul la datele lor ca parte a studiului. 

(sursa: theguardian.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!