Brazilianul Maia, cel mai dorit fotbalist al momentului. Chelsea, PSG, Real şi Barca se bat pentru el

FC Santos continuă să fie o "piaţă" extrem de atractivă pentru marile cluburi ale lumii. După Neymar, acum a venit rândul lui Thiago Maia să fie disputat de greii din Europa. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani tinde spre PSG, dar Real Madrid şi Barcelona încearcă să-l întoarcă din drum.

Primii care au făcut o ofertă concretă, însă, au fost cei de la Chelsea. 16,6 milioane de euro au oferit englezii pentru jucătorul brazilian, în condiţiile în care Cesc Fabregas a anunţat că vrea să plece de pe "Stamford Bridge". 

Inima îmi spune să aleg PSG, pentru că am acolo mulţi prieteni care mă vor ajuta să mă acomodez foarte repede. Dar asta nu înseamnă că este şi decizia finală. Nu am vorbit cu nimeni încă din conducerea clubului. Marquinhos mi-a povestit câte ceva şi am văzut pe faţa lui fericire. Mi-a spus că dacă voi merge şi eu acolo voi fi la rândul meu fericit. Viitorul meu stă în mâinile mamei mele şi al agentului meu. Ei vor avea un cuvânt greu de spus. La fel ca şi clubul meu, care mi-a acordat atâta încredere până acum,

---a spus Thiago Maia 

Maia este văzut de către şefii lui PSG înlocuitorul perfect pentru Thiago Motta, brazilianul ajuns la 34 de ani. Tânărul mijlocaş al lui Santos este superîncântat de ideea de a face echipă la Paris cu bunul său prieten de la naţională, Marquinhos. Ambii au fost pe teren la Jocurile Olimpice de la Rio, unde naţionala Braziliei a câştigat titlul. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi