Brazilianul Jonas e ca vinul: cu cât e mai "bătrân", cu atât e mai bun! Chiar dacă a împlinit 32 de ani, atacantul Benficăi e dorit de șefii Barcelonei!

După 6 ani pe "Camp Nou", Adriano Correia a vrut o schimbare și a plecat în Turcia. A semnat pe 3 ani cu Beșiktaș, care îl va plăti cu 2,5 milioane de euro pe sezon. Turcii au făcut și ei o super-afacere: au dat pe jucătorul Barcelonei 600 de mii de euro.

Catalanii continuă și ei cursa în această perioadă a transferurilor. Primul pe listă e Kevin Gameiro, dar jucătorul Sevillei se lasă greu convins. Și șefii Sevillei țin la starul lor: 40 de milioane de euro au cerut Barcelonei pentru atacantul de 29 de ani.

Deși a ajuns la 32 de ani, brazilianul Jonas, de la Benfica, e dorit și el pe "Camp Nou". Pentru Jonas ar fi o reîntoarcere în Spania după numai 2 ani. În 2014, brazilianul s-a despărțit de Valencia, pentru care a marcat peste 40 de goluri. Jonas s-a descurcat de minune sezonul trecut în Portugalia - în 34 de meciuri a marcat 32 de goluri pentru Benfica. 2 ani mai are contract Jonas cu portughezii, care nu vor să-i dea drumul brazilianului sub un preț de 8 milioane de euro, scrie presa din Brazilia. "Jonas e foarte fericit la Benfica și se simte iubit acolo. Interesul Barcelonei reprezintă o răsplată pentru el. Acum mai trebuie să-și doreasca și el acest transfer", a spus impresarul jucătorului brazilian.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi