Brazilia, victorie nebună cu Costa Rica! Tite a ”sărutat” terenul la golul lui Coutinho! (VIDEO)

Egalul cu Elveția se pare că nu a fost chiar un accident pentru sud-americani, așa cum au declarat unii jucători ai lui Tite după meciul de debut de la Cupa Mondială. Deși în teren a fost ”artileria grea”, starurile Braziliei nu au rupt gura târgului și s-au complăcut într-un joc anost contra naționalei din Costa Rica, fără reușite care să-i scoată în evidență. 

Brazilienii (foto: fifa.com) au dat primele semne mai periculoase după 25 de minute, atunci când Gabriel Jesus a înscris dintr-o poziție de ofsaid văzută de arbitru. Neymar și-a încercat apoi norocul, dar fostul adversar din campionatul Spaniei - Keylor Navas a fost la post. Tot starul lui PSG a fost și la originea unei faze din minutul 30, când a centrat periculos prin fața porții lui Navas pentru Jesus. 

Costaricanii, care au obținut un egal nesperat la pauză, au cedat inițiativa la reluare. Astfel, Brazilia lui Tite a ratat trei ocazii importante în doar două minute prin Neymar și Gabriel Jesus - ultimul luând transversala la țintă. Apoi la rampă a ieșit din nou Neymar (foto: Sebnem Coskun /Anadolu Agency/Hepta/Sport Pictures), cu un șut pe spațiul porții dar pe care Keylor Navas l-a scos incredibil în corner. 

Presat de timp, selecționerul Tite a simțit nevoia să întărească atacul - l-a scos pe Paulinho și l-a aruncat în luptă pe Firmino. Schimbarea a schimbat fața jocului, dar brazilienii au continuat să rateze pe bandă rulantă. Inclusiv Neymar a luat la țintă spectatorii din spatale porții lui Keylor Navas... 

Salvarea Braziliei putea veni de la același Neymar. Starul lui PSG a căzut în careul advers după un duel cu Gonzalez, iar centralul a indicat în primă fază penalty. Ulterior, olandezul Kuipers a revenit și a dat lovitură liberă pentru Costa Rica, după ce a fost solicitat de către responsabilii video să urmărească reluările cu căzătura lui Neymar (foto: fifa.com). E pentru prima dată când se întâmplă asta în Rusia. 

Brazilienii au început să se precipite și, extrem de nervoși după penalty-ul anulat, s-au apropiat cu greu de poarta adversă. Când nimeni nu se mai aștepta, însă, Coutinho s-a lipit de gol și a declanșat o nebunie de nedescris pe banca sud-americanilor! 

După golul cu Elveția, la debut, starul Barcelonei (foto: fifa.com) și-a făcut treaba și în meciul contra costaricanilor atunci când, poate, nici Tite nu mai spera. De bucurie, selecționerul Braziliei era să se accidenteze pe marginea terenului...

Incredibil, Brazilia s-a trezit după reușita lui Coutinho. Așa se face că omul care doar ratase până atunci, Neymar l-a învins și el pe Navas cu puține momente înainte ca arbitrul să fluiere finalul meciului.

În timp ce colegii lui sărbătoreau, Neymar s-a prăbușit în lacrimi la mijlocul terenului (foto: fifa.com) - semn că nici el n-a fost mulțumit de evoluția sa. Costa Rica și-a luat adio de la Cupa Mondială, în vreme ce Brazilia a reintrat în cursa pentru optimi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi