Brazilia se pregăteşte să introducă “Legea jocurilor de noroc”!

Brazilia se confruntă în acest moment cu mari probleme în a stopa activităţile ilegale de pe piaţa pariurilor. Milioane de brazilieni sunt pasionaţi de jocurile de noroc şi lipsa reglementărilor legale favorizează aceste activităţi. Se pare însă că în sfârşit statul şi-a dat seama că înainte de toate trebuie să introducă o lege în acest sens şi în lucru este deja aşa-zisa “Lege a jocurilor de noroc”.

Brazilia este una dintre ţările care a dat foarte puţină importanţă jocurilor de noroc şi trebuie precizat că şi în prezent pariurile sunt ilegale pe teritoriul acestei ţări, însă asta nu-i împiedică pe brazilieni să parieze. Sunt permise doar activităţile de bingo, loterie şi curse de cai, oferite de companii ale statului.

Dintre cele 193 state membre ale Organizației Națiunilor Unite, 75.52 % dintre ele au legalizat jocurile de noroc. Brazilia se numără în restul de 24.48% .Ciro Nogueira, senator

Problemele financiare cu care se confruntă ţara au făcut ca taxele din acest domeniu atât de neglijat să devină o importantă sursă de venit la bugetul de stat. Astfel, Senatul lucrează la Legea 671/2015, care va legaliza pariurile online şi va da posibilitatea operatorilor străini să intre pe piaţă.

Pariază online la prima agenţie de pariuri licenţiată în România !

Noua lege se vrea a fi pe modelul unor state precum Italia, Franţa sau Spania şi se urmăreşte crearea unei pieţe a jocurilor de noroc bine stabilite, care să fie controlată de stat printr-un sistem de licenţiere. Pentru a obţine licenţa de funcţionare în Brazilia operatorii trebuie să garanteze o stabilitate financiară cu un capital minim de 2.300.000$, în afara taxelor şi impozitelor. Se introduc şi pedepse extrem de drastice pentru cei prinşi în ilegalitate, astfel că administratorii acelor companii care vor funcţiona fără licenţă riscă închisoare până la patru ani. Vor fi sancţionaţi şi pariorii care folosesc operatori nelicenţiaţi, iar amenda este cuprinsă între 400 – 40.000€.

Eu cred că dacă proiectul va fi adoptat acest lucru ar fi cea mai importantă mişcare legislativă pentru jocuri și pariuri în Brazilia din ultimii 70 de ani. Ar putea fi primul pas spre o deschidere mai largă a pieței.Neil Montgomery, avocat în Sao Paolo

Dacă această lege va intra în vigoare se preconizează că statul brazilian va încasa anual 6.8 miliarde $ din activităţile de jocuri de noroc, dublu faţă de cât se câştigă din impozitele pe ţigări şi băuturi alcoolice. Piaţa pariurilor şi jocurilor de noroc trebuie neapărat exploatată, doarece se estimează că aproape 9 milioane de brazilieni pariază în acest moment ilegal.

După ce va trece de comisiile din Senat, acest proiect de lege urmează să ajungă pe masa preşedintelui Dalma Rousseff şi în mod normal ar trebui să intre în vigoare până la finalul anului 2015.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi