Share

Finala mică FIBA Women' s AmeriCup : Brazilia - Puerto Rico

Baschet

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

13 Aug 2017 12:51 521 0
Logo Brazilia
Logo Puerto Rico
Brazilia
Puerto Rico
VS
01:05 14 August 2017
FIBA Women's AmeriCup

Analiză și informații pentru Brazilia v Puerto Rico

După ce am analizat aproape toate meciurile de la FIBA Women's AmeriCup 2017, ar fi și păcat să ratăm cele două finale, care se dispută în această noapte de la ora 01:05 -finala mică, respectiv de la ora 03.35-finala mare.

Nu am avut parte de surprize nici in semifinale, cum de altfel nu am avut pe tot parcursul competiției, Canada și Argentina urmând să lupte pentru trofeu, în timp ce Puerto Rico si Brazilia trebuie să lupte pentru locul 3, care le asigură calificarea la Campionatul Mondial din Spania. Primul meci pe care il vom analiza este cel dintre Brazilia și Puerto Rico, meci ce se va disputa de la ora 01:05, ora României, in sala din Buenos Aires.

Brazilia a dezamăgit la această ediție a competiției, dar cu toate astea a reușit să se califice in semifinale și are acum șansa să lupte pentru locul 3 și implicit pentru calificarea la Campionatul Mondial. Aflată pe locul 8 în ierarhia FiBA, la doar două locuri de Canada, cea mai bine clasată echipă prezentă aici, braziliencele au prestat un joc anost, lipsit de idei pe faza ofensivă, și numai nivelul foarte scăzut al adversarelor le-a permis să termine grupa din care a făcut parte pe locul doi. Au fost două victorii 71-63 cu Venezuela și 68-47 cu Columbia, urmate de două înfrângeri 60-67 cu Insulele Virgine și 49-68 cu Argentina și o calificare lipsită de fast în semifinale, în condițiile în care au terminat grupa la egalitate cu modestele Insulele Virgine și Columbia, dar au avut rezultate mai bune în meciurile directe. In semifinale, elevele lui Carlos Lima au continuat jocul modest și au pierdut cu Canada la nu mai puțin de 39 de puncte, (45-84), o diferență imensă pentru o semifinală de campionat continental. Brazilia are o medie de doar 58 de puncte inscrise pe meci, iar cele mai bune jucătoare ale echipei în turneu au fost Gilmara Justino cu 12pct/meci și Leticia Rodriguez cu 8 recuperări/meci.

Puerto Rico a fost aproape de o mare performanță aseară, dar până la urmă a cedat în fața gazdei competiției Argentina cu 44-48 și trebuie să se mulțumească doar cu finala mică. Baschetbalistele antrenate de Juan Pablo Feliu au avut o vară încărcată disputând atât turneul de calificare Fiba CentroBasket cât și această ediție de Americup. Conduse în teren de veterana Pamela Rosado, fetele din micuțul stat din Caraibe s-au descurcat excelent, având 4 victorii și o înfrângere la CentroBasket și ajungând între cele mai bune 4 echipe și aici. Au fost 3 victorii cu Mexic, Paraguay și Cuba pentru portoricance și 2 înfrângeri, cu puternica Canada în grupe și cu Argentina după un joc extrem de echilibrat în semifinale. Majoritatea fetelor din Puerto Rico au învățat baschetul la universitățile din State și au cam același stil de joc ca al nord americanilor, cu multe încercări de la distanță.Vedetele echipei sunt Pamela Rosado din veche generatie si Allison Gibson, reprezentanta noii generatii.

Pont Brazilia VS Puerto Rico: Sub 127,5 puncte

Chiar dacă este doar o finală pentru locul 3, miza este extrem de mare și anume calificarea la Campionatul Mondial din Spania. În aceste condiții este foarte probabil să asistăm la o partidă în care cei doi antrenori să pună accent pe faza defensivă și să sacrifice spectacolul. Nici Puerto Rico și nici Brazilia nu au impresionat prin jocul lor ofensiv și nu cred ca o vor face nici în acest meci. Echipele sunt de valori apropiate, sunt obosite după 5 meciuri în 7 zile și dacă mai adăugăm și dezamăgirea ratării finalei, avem toate motivele să mizăm pe un meci cu mai putin de 128 de puncte, la o cotă de 1.75. Succes.

Pont pariuri: Sub 127,5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici