Share

Pont Brazilia – Paraguay, Handbal Jocurile Panamericane

Handbal

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

20 Iun 2017 21:20 860 0
Logo Brazilia Handbal
Logo Paraguay handbal
Brazilia Handbal
Paraguay handbal
VS
02:00 21 Iunie 2017
Handbal - Jocurile Panamericane

Analiză și informații pentru Brazilia Handbal v Paraguay handbal

Ziua a treia a Jocurilor Panamericane la handbal feminin se încheie cu partida Brazilia – Paraguay, echipe neînvinse din Grupa A.

Brazilia a câștigat ca într-o plimbare în parc primele două partide, 42-10 cu Statele Unite și 46-12 cu Columbia. De remarcat faptul că selecționata cariocas are la dispoziție multe jucătoare important din Europa, precum Eduarda Amorim (Gyor), Ana Paula Rodrigues (Rostov), Deonise Fachinello (jucătoare care va evolua la Măgura Cisnădie în următorul sezon). Brazilia nu tratează cu indiferență această competiție, având în vedere că Jocurile Panamericane sunt criteriu de calificare la Campionatul Mondial din Germania.

Paraguay a jucat o singură partidă până în prezent, în compania Columbiei, câștigat la ”numai” 18 goluri diferență, scor 35-17. Pentru selecționata Paraguay nu se pune problema să învingă Brazilia, dar acest meci este un test adevărat în tentativa de a ajunge la Campionatul Mondial. Mai mult ca sigur, Paraguay se va lupta cu PuertoRico, Uruguay și Chile pentru locul 3 la Buenos Aires, care asigură prezența la turneul final din luna decembrie. Paraguay a jucat pentru ultima dată la un Campionat Mondial în urmă cu 4 ani, care i-a prins foarte bine ca experiență.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Brazilia Handbal VS Paraguay handbal

Brazilia va câștiga fără probleme această partidă, problema se pune doar la ce diferență de scor. Paraguay nu are un handbal foarte dezvoltat, nu are nicio echipă foarte bine clădită fizic, astfel că ziua de pauză i-a prins foarte bine. Cu Marizza Faria în echipă, jucătoare în campionatul Spaniei, Paraguay poate spera că va ieși totuși cu capul sus din această partidă, acest lucru însemnând o înfrângere la un scor acceptabil. Casele de pariuri ne propun un hadicap de 21.5 goluri. Privind istoricul selecționatei Paraguay, observăm că nu a pierdut la o diferență mai mare de 21 de goluri din 2013, de la Campionatul Mondial. Norvegia a învins chiar la 21 de goluri. În urmă cu 2 ani, la Jocurile Panamericane, Brazilia a învins Paraguay cu 28-22. În atare condiții, merg pe un handicap Paraguay, plecând de la încă o premisă, faptul că știe puțin handbal în comparație cu Columbia și SUA, adversarele braziliencelor din primele două jocuri.

Pont pariuri: Handicap Paraguay + 21.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

33

Castigate:

24

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici