Bratu schimbă ”partitura” cu Craiova, în Cupă. Statistici de partea oltenilor

A sosit și ziua mult așteptatului derby din sferturile Cupei României. Vremea rea a amânat meciul dintre CSU Craiova și Dinamo (foto: sportpictures.eu), iar FRF a stabilit pentru astăzi disputa care va fi transimsă, începând cu ora 17:00, de Pro TV, DigiSport și Telekom Sport.

Oltenii sunt super-optimiști înaintea duelului cu trupa lui Florin Bratu - echipa lui Mangia nu mai știe ce-i înfrângerea de 8 partide. În plus, nu mai puțin de șapte jucători din actualul lot al oltenilor și-au făcut un obicei din a marca în poarta ”câinilor”, scriu cei de la gsp.ro 

Din cele 6 întâlniri precedente în care oltenii au marcat, Dinamo a reușit să se impună o singură dată - în februarie anul trecut (2-1), cu dubla lui Nemec. Gustavo a marcat atunci pentru Craiova, brazilianul având la activ până acum două reușite în poarta dinamoviștilor. CSU Craiova a bifat două victorii în fața oltenilor, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate (cu același scor, 2-2).

Gustavo (foto: sportpictures.eu) este principala ”gură” de foc a olteninlor. Brazilianul a marcat până acum 12 goluri în 29 de partide în toate competițiile. La această casă de pariuri, Gustavo are cota 5.90 la deschiderea scorului și 3.15 pentru un gol marcat oricând în timpul meciului. Mangia nu are probleme de lot, în schimb Florin Bratu nu poate conta pe unul dintre cei mai importanți jucători - Nemec, accidentat. 

Bratu umblă la ”partitură” 

Bratu are în vedere două mutări surprinzătoare la meciul de la Craiova. Noul antrenor al lui Dinamo îl va titulariza pe Hanca pe postul de fundaș dreapta. Potrivit sursei citate la începutul articolului, Bratu vrea mai multă agresivitate ofensivă pe partea dreaptă. Hanca a ecoluat ultima dată pe acest post în sezonul trecut, în meciul pe care dinamoviști l-au pierdut cu 0-1 în fața Chiajnei. 

Cea de-a doua surpriză o constituie folosirea lui Ivan Pesic (foto: sportpictures.eu) ca atacant central, a patra poziție pe care va evoilua jucătorul croat de la sosirea sa în ”Ștefan cel Mare”. Croatul nu este foarte încântat - aceste schimbări se pare că l-au determinat să plece de la Hajduk Split. În prima parte a sezonului, Pesic a jucat pe trei posturi la Hajduk: mijlocaș dreapta, mijlocaș stânga și în spatele vârfului. 1 gol și 2 pase decisive a reușit croatul în patru partide jucate în acest sezon în Liga 1 Betano. 

Echipe probabile: 

CSU Craiova: Mitrovic - R. Popa, Kelic, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță. 

Dinamo: Penedo - Hanca, M. Popescu, Maric, V. Olteanu - Mahlangu, Monroy - Torje, Nistor, Salomao - Pesic. 

Pariază și tu la această casă de pariuri online pe derby-ul din Cupă dintre CSU Craiova și Dinamo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi