Promoția săptămânii: cotă 12.00 pentru o victorie a FCSB-ului cu Botoșani!

Promoția săptămânii vine de la partida FC Botoșani vs FCSB (duminică 10 decembrie ora 20:00), acolo unde o victorie a ”roș-albaștrilor” îți poate multiplica suma investită de 12 ori! Da, ai auzit bine, poți paria pe victoria FCSB-ului la o cotă specială de 12.00! Condiția de bază este aceea de a deschide acum un cont la această casă de pariuri online prin link-urile speciale din articol! Mai jos poți vedea pas cu pas ce ai de făcut. 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ DE 12.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN92” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în deplasarea de la Botoșani de duminică 10 decembrie 2017, ora 20.00
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 12.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul FC Botoșani vs FCSB, și doar pentru o miză maximă de 25RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 25RON iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 25RON ca fonduri reale, și încasezi alți 275RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 275RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Așa cum poți vedea, aceasta este o promoție perfectă pentru cei cu un buget redus care vor să își ridice rapid banca de pariuri.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!