Botoşani - ASA Tg. Mureş 4-2, blat la pariuri? Iftime: "Aşa am auzit!"

Patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime e convins că în Liga 1 se aranjează în continuare meciuri pentru pariuri. Celebra "Cooperativă" ar fi fost înlocuită cu astfel de practici. 

Mie nu mi s-au propus blaturi, nici nu cred că au încredere să-mi propună, din moment ce n-am fost implicat într-un astfel de sistem de aranjamente. Am avut un meci la Snagov, când eram în B, am bătut cu 5-3 și mi-a zis cineva pe urmă că meciul ăla a fost blat...E o zonă de care mi-e frică!

Mi s-a spus că și meciul cu ASA Tg. Mureş, din sezonul ăsta, a fost aranjat. Înnebunesc! Aşa am auzit, da! Tema asta aduce un deserviciu fotbalului, dar ceva trebuie făcut! Mi-a mai spus Cristi Popovici poveşti de la Bacău, de pe vremuri. Te ingrozeşti ce aranjamente se făceau...,

---a declarat Iftime pentru Gazeta Sporturilor

Meciul despre care vorbeşte Valeriu Iftime este cel din etapa a 6-a, FC Botoşani - ASA Tg Mureş. Atunci, mureşenii au condus cu 2-1 la pauză, dar au cedat cu 4-2 la final.

 Am fost întrebat de ce nu mă retrag. Prefer să rămân așa, în cazanul cu smoală. Din exterior nu se poate face nimic, doar dinăuntru ai ocazia să schimbi ceva. Fotbalul e un spectacol mondial care nu va muri niciodată și mă bucur că am și eu o bucățică,

---mai zice patronul lui FC Botoşani

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi