Share

Boston - Washington, pariul nopții din NBA

Baschet

Cota: 1.73

Adaugat de: Caramavrov

14 Mar 2018 19:53 503 0
Logo Boston Celtics
Logo Washington Wizards
Boston Celtics
Washington Wizards
VS
02:00 15 Martie 2018
NBA
Voi paria pe meciul serii în NBA, care se joacă în legendara Boston Garden. În mod normal, Celtics (46-21) este favorită cu oricine în aceast sezon în sala sa, dar circumstanțele sunt diferite la această dispută cu Washington Wizards (38-30). 
 
Celtics are mulți jucători importanți accidentați. Vedeta Kyrie Irving, dar si Marcus Smart, Jaylen Brown, Al Horford si Daniel Theis se alătură lui Gordon Hayward, care are probleme medicale de la începutul sezonului. 
 
"Verzii" din Boston au pierdut ultimul meci, 97-99 cu Indiana. Marcus Smart a terminat jocul cu 20 de puncte, cel mai bun marcator al lui Celtics, dar s-a accident și nu va juca împotriva celor de la Wizards. 
 
Washington nu îl va putea trimite în Boston Garden pe cel mai bun jucător al său: "All Star"-ul John Wall își continuă recuperarea după accidentarea de acum două luni și e posibil să revină în câteva săptămăni. 
 
Echipa din Washington a pierdut ultimele două meciuri, cu Miami și Minnesota, și are nevoie de victorie în Boston Garden pentru a-și consolida poziția a 5-a din Conferința de Est. 
 
Dacă Celtics nu îi va avea în teren pe liderii săi, Irving (medie de 24,4 puncte în acest sezon) și Horford (7,5 recuperări), Wizards va conta pe ai săi, Beal (23,2 puncte) și Gortat (7,7 recuperări). 
 
În ultimul meci jucat între cele două, Celtics a câstigat greu, cu 110-106, în prelungiri. Absent la naopte, Kyrie Iving a terminat partida din 8 februarie cu 28 de puncte.

Pont recomandat Boston Celtics VS Washington Wizards

Am luat în considerare faptul că Celtics va trebui să înceapă meciul cu mai multe rezerve, printre care "point guard"-ul Larkin (3,5 puncte pe meci în acest sezon) sau centrul Baynes (5,7 puncte pe meci) și am ales să pariez pe o victorie a lui Washington Wizards, cotata de Unibet la 1.73.

Pont pariuri: Victorie Washington Wizards

Incredere: 10/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Ion Alexandru

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Caramavrov

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Germania - Spania, pariu ofensiv
Cota: 1.75 23 Mar 2018 21:45 0