Borcea își face echipă în închisoare! Dinamo, obligată să își schimbe numele!

Tocmai când Dinamo traversa cea mai bună perioadă din era Negoiță, „câinii” au primit o veste răvășitoare: mașinăria de făcut amor Cristi Borcea a bifat al 8-lea copil, făcut cu o „amantă secretă”, cum scriu tabloidele. Între timp, totul s-a desecretizat. E vorba de judecătoarea care a intrat la brutărie pentru că a luat șpagă de la frații Becali.

„Măi fraților, v-am spus eu, Borcea ăsta nu e prost deloc! E deștept foc. Fraierii de Victor și Giovanni i-au dat bani, iar Cristi i-a dat altceva. Nu pot să spun ce, că mă amendează ăștia de la clubul pensionarilor”, a comentat Mitică Dragomir.

De ce e asta o veste proastă pentru Negoiță? E foarte simplu: pentru că palmaresul, culorile, marca și statuia lui Ivan Patzaichin îi aparțin de drept fostului finanțator, care, în curând, va avea suficienți copii cât să facă o echipă de fotbal. 

„Cristi era distrus. Avea palmaresul și toate, dar nu putea să le folosească. De fapt, el de asta suferea, nu de intoxicație la popou, cu mer cur. Eu știam, dar i-am promis că nu spun. Echipa lui Cristi se va numi Dinamo, iar a lui Negoiță... Faci Ce Spune Mutu! Hahahaha”,  a confirmat Gigi Becali.

În disperare de cauză, Ionuț Negoiță va face tot posibilul să îl scoată pe Borcea din brutărie, înainte să ajungă la 11 copii, plus două-trei rezerve. Pentru a fi sigur de reușită, l-a angajat ca avocat pe însuși Florin Talpan. 

„Deocamdată, nu pot face prea multe declarații pe marginea acestui caz. Tot ce vă spun este că legea e neclară: la articolul 3, paragraful 5, litera j), lipsește o căciuliță de la un <ă>. În plus, clădirea Tribunalului a fost ridicată fără autorizație de construcție, deci trebuie demolată imediat”, a decretat juristul.

Nicolae Badea nu a dorit să confirme, dar nici să infirme povestea cu palmaresul. Preocupat de raportul populație/resurse, fostul secur... acționar a considerat că Borcea trebuie eliberat și ținut cât mai departe de închisoare. Altfel, poporul român îl poate egala numeric pe cel chinez, în limitele modestului spațiu carpato-danubiano-pontic.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!