Bonusuri speciale pentru Liga 1 la Unibet

Sezonul 2016/17 din Liga 1 începe astăzi, în ciuda faptului că sunt cunoscute doar 13 din cele 14 echipe care vor evolua.

FC Steaua Bucureşti pare uşor slăbită după plecările din această vară, Astra a acoperit plecarea lui Găman prin aducerea lui Săpunaru, iar la Dinamo începe un nou proiect, de data aceasta cu Ioan Andone la timonă.

promotie-unibet.png

Unibet (deschide cont acum) propune o promoţie specială care-ţi oferă şansa de a paria gratuit pe meciurile din Liga 1 şi, în plus, recompensează la finalul acestui tur cel mai priceput parior.

Pe parcursul fiecărei etape din Liga 1 va fi în prim plan un singur meci, cel care teoretic este cel mai atractiv al rundei. În funcţie de ce se întâmplă acel joc vei primi o recompensă sau un bonus special pentru runda următoare.

Pentru a participa la promoţie trebuie să urmezi paşii

  1. Intri pe unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015), pe pagina promoţiei "Meciul etapei - bonusuri speciale pentru LIGA I"
  2. Acolo dai click pe butonul picture.png
  3. Plasezi un pariu (live sau pre-meci) cu o miză de cel puţin 50 RON pe o cotă de minim 1.40 pe orice eveniment din Liga 1 până la terminarea meciului evidenţiat mai jos, adică până maxim pe 23 iulie la ora 21:00

Săptămâna următoare vei fi recompensat cu un premiu special. Un pariu gratuit de 50 RON dacă în meciul etapei I Astra vs Dinamo se vor marca peste 3.5 goluri sau de un pariu gratuit de 25 RON dacă în meciul etapei I se vor înscris sub 3.5 goluri.

Pariul gratuit va fi creditat în cont înainte de startul etapei a doua. Pentru a-l utiliza crează un cupon de joc iar atunci când va trebui să introduci miza vei avea opţiunea de a alege pariul gratuit primit. Poţi utiliza acel cupon gratuit o singură dată, exclusiv pentru meciuri din Liga 1

La finalul turului din Liga 1, adică după etapa 13, jucătorul care a optat pentru promoţie şi a avut biletul câştigător cu cea mai mare cotă va fi recompensat cu un premiu de 2.500 RON, bani bonus.

Pariază acum pe meciurile din Liga 1 la Unibet!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi