Bonusuri speciale pentru Liga 1 la Unibet - Etapa 5

Etapa cu numărul 5 din Liga 1 a început încă de ieri, dar la promoţia denumită "Meciul etapei" propusă de către unibet.ro încă mai puteţi participa şi astăzi.

Meciul etapei a cincea din Liga 1 nu putea fi altul decat Steaua - Dinamo. Confruntarea care va începe de la ora 21:00 se anunţă a fi extrem de interesantă, cele două mari rivale fiind vecine de clasament. Ultimele patru întâlniri directe s-au încheiat indecis. Dacă acest lucru se va întâmpla şi astăzi dar scorul nu va fi 0:0 atunci clienţii Unibet care pariază pe Liga 1 vor avea numai de câştigat.

promotie-unibet.png

Unibet (deschide cont acum) îţi oferă şansa de a paria gratuit pe meciurile din Liga 1 şi, în plus, recompensează la finalul turului din sezonul regulat unul dintre pariori cu 2.500 RON.

În funcţie de ce se va întâmpla în partida de pe pe Naţional Arena vei primi un pariu gratuit pentru etapa următoare din Liga 1..

Pentru a participa la promoţie trebuie să urmezi paşii

  1. Intri pe unibet.ro pe pagina promoţiei "Meciul etapei - bonusuri speciale pentru LIGA I"
  2. Acolo dai click pe butonul picture.png
  3. Plasezi un pariu (live sau pre-meci) cu o miză de cel puţin 50 RON pe o cotă de minim 1.40 pe orice eveniment din Liga 1 până la terminarea meciului evidenţiat mai sus, adică până în această seară la ora 21:00

În etapa următoare ai şanse să fi recompensat cu un premiu special, care diferă în funcţie de rezultatul final al meciului din capitală. Primeşti un pariu gratuit de 25 RON dacă meciul etapei a III-a - Steaua vs Dinamo - se va încheia cu peste 1.5 goluri sau un pariu gratuit de 100 RON dacă partida va avea parte de peste 3.5 goluri.

În cazul în care derby-ul României se va încheia cu mai puţin de două goluri atunci nu vei mai primi vreun premiu special.

Pariul gratuit va fi creditat în cont înainte de startul etapei a patra. Pentru a-l utiliza crează un cupon de joc iar atunci când va trebui să introduci miza vei avea opţiunea de a alege pariul gratuit primit. Poţi utiliza acel cupon gratuit o singură dată, exclusiv pentru meciuri din Liga 1.

La finalul turului din Liga 1, adică după etapa 13, jucătorul care a optat pentru promoţie şi a avut biletul câştigător cu cea mai mare cotă va fi recompensat cu un premiu de 2.500 RON, bani bonus.

Pariază acum pe meciurile etapei a treia din Liga 1 la Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi