Bonusuri speciale pentru Liga 1 la Unibet - Etapa 3

Avem la orizont patru zile cu meciuri din etapa a treia din Liga 1 Prin urmare la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este în desfăşurare o nouă rundă a promoţiei prin care se oferă bonusuri speciale pentru pariurile plasate pe jocuri din Liga 1. 

Meciul etapei este cel care trage cortina peste runda a treia. La Cluj se vor întâlni luni seară CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti. Cele două formaţii trec prin stări de spirit diferite. Dinamo a câştigat în ultima etapă cu 2:1 meciul de acasă cu ACS Poli Timişoara, în timp ce clujenii vin după eşecul cu 1:3 de la Botoşani.

promotie-unibet.png

Unibet (deschide cont acum) îţi oferă şansa de a paria gratuit pe meciurile din Liga 1 şi, în plus, recompensează la finalul turului din sezonul regulat unul dintre pariori cu 2.500 RON.

În funcţie de ce se va întâmpla în partida de la Cluj vei primi un pariu gratuit pentru etapa următoare din Liga 1..

Pentru a participa la promoţie trebuie să urmezi paşii

  1. Intri pe unibet.ro pe pagina promoţiei "Meciul etapei - bonusuri speciale pentru LIGA I"
  2. Acolo dai click pe butonul picture.png
  3. Plasezi un pariu (live sau pre-meci) cu o miză de cel puţin 50 RON pe o cotă de minim 1.40 pe orice eveniment din Liga 1 până la terminarea meciului evidenţiat mai jos, adică până maxim pe 7 august la ora 21:00

În etapa următoare vei fi recompensat cu un premiu special, care diferă în funcţie de rezultatul final al meciului de la Cluj. Un pariu gratuit de 50 RON dacă meciul etapei a III-a - CFR Cluj vs Dinamo - va fi câştigat de oaspeţi, un pariu gratuit de 25 RON dacă CFR Cluj va câştiga partida sau o creştere a profitului cu 17% în cazul în care partida se va încheia la egalitate.

Pariul gratuit va fi creditat în cont înainte de startul etapei a patra. Pentru a-l utiliza crează un cupon de joc iar atunci când va trebui să introduci miza vei avea opţiunea de a alege pariul gratuit primit. Poţi utiliza acel cupon gratuit o singură dată, exclusiv pentru meciuri din Liga 1. Profitul crescut cu 17% este acordat dacă pariul prin care te-ai calificat pentru promoţie a fost câştigător.

La finalul turului din Liga 1, adică după etapa 13, jucătorul care a optat pentru promoţie şi a avut biletul câştigător cu cea mai mare cotă va fi recompensat cu un premiu de 2.500 RON, bani bonus.

Pariază acum pe meciurile etapei a treia din Liga 1 la Unibet!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!