Bonusuri speciale pentru Liga 1 la Unibet - Etapa 2

Promoţia pe care Unibet o oferă pariorilor români în fiecare etapa a Ligii 1 continuă şi în această săptămână cu etapa a doua. Meciul acestei runde, în opinia casei de pariuri, este cel dintre Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Cele două formaţii se află în mijlocul meciurilor din cupele europene. Dacă Astra păstrează speranţe la calificare înainte de jocul din Danemarca, gorjenii par să nu mai aibă şanse după ce au fost învinşi acasă cu 1:3 de gruparea din Tel Aviv.

promotie-unibet.png

Unibet (deschide cont acum) îţi oferă şansa de a paria gratuit pe meciurile din Liga 1 şi, în plus, recompensează la finalul turului din sezonul regulat unul dintre pariori cu 2.500 RON.

În funcţie de ce se va întâmpla la meciul de la Turnu Severin vei primi un pariu gratuit pentru etapa următoare din Liga 1..

Pentru a participa la promoţie trebuie să urmezi paşii

  1. Intri pe unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015), pe pagina promoţiei "Meciul etapei - bonusuri speciale pentru LIGA I"
  2. Acolo dai click pe butonul picture.png
  3. Plasezi un pariu (live sau pre-meci) cu o miză de cel puţin 50 RON pe o cotă de minim 1.40 pe orice eveniment din Liga 1 până la terminarea meciului evidenţiat mai jos, adică până maxim pe 31 iulie la ora 19:00

Săptămâna următoare vei fi recompensat cu un premiu special. Un pariu gratuit de 50 RON dacă în meciul etapei I - Pandurii vs Astra - formaţia giurgiuveană va marca peste 1.5 goluri sau un pariu gratuit de 25 RON dacă în aceeşi partidă gorjenii vor marca peste 1.5 goluri.

Pariul gratuit va fi creditat în cont înainte de startul etapei a treia. Pentru a-l utiliza crează un cupon de joc iar atunci când va trebui să introduci miza vei avea opţiunea de a alege pariul gratuit primit. Poţi utiliza acel cupon gratuit o singură dată, exclusiv pentru meciuri din Liga 1

La finalul turului din Liga 1, adică după etapa 13, jucătorul care a optat pentru promoţie şi a avut biletul câştigător cu cea mai mare cotă va fi recompensat cu un premiu de 2.500 RON, bani bonus.

Pariază acum pe meciurile etapei a doua din Liga 1 la Unibet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi