Bonusuri și promoții oferite de BetStars

Bonus BetStars – vezi cum se încasează bonusul pentru prima depunere la BetStars, în ce constă acesta și ce alte promoții sunt oferite. Betstars (vezi aici site-ul agenţiei) face parte din aceeași rețea ca și pokerstars.com și fulltilt.eu, toate cele trei site-uri împărțind aceeași lincență de operare pe teritoriul țării noastre (D. 2165/28.08.2015).

PokerStars și-a făcut de-a lungul timpului un nume datorită serviciilor de calitate, dar și datorită promoțiilor foarte tentante oferite clienților, iar de aceea era normal ca și site-ul de pariuri sportive a acestei companii să iasă în evidență când vine vorba de bonusuri  și oferte.

Bonus BetStars pentru prima depunere – Pariază 5 și obții 20

BetStars are o ofertă de bun venit foarte tentantă, în special pentru cei care nu vor să investească foarte mulți bani. Cu doar 5 $/£/€ poți pune mâna pe un bonus de patru ori mai mare. Cum așa? Îți voi arăta în cele ce urmează.

Cum obțin bonusul BetStars?

Plasezi un pariu de 5 unități din bani proprii la cote de minim 1.50 și ești recompensat cu patru pariuri gratuite de câte 5 unități fiecare, unde o unitate este egală cu 1 $/£/€ în funcție de valuta în care ți-ai deschis contul de pariuri.

Pariul tău inițial poate fi plasat pe orice opțiune de pariere de la orice meci și din orice sport, dar cu condiția să fie vorba de un pariu pre-meci. Pariurile live nu se califică pentru această ofertă. După plasarea pariului vei fi eligibil pentru bonus, indiferent dacă pariul va fi câștigat sau pierdut.

prima-depunere-betstars.png

Când primesc pariurile gratuite BetStars?

Cele patru pariuri gratuite nu sunt acordate toate odată, ci sunt creditate pe rând după cum urmează:

  • primul pariu gratuit de 5 $/£/€ va fi creditat în maxim 72 de ore de la plasarea pariului inițial
  • al doilea pariu gratuit de 5$/£/€ va fi creditat în maxim 7 zile de la plasarea pariului inițial
  • al treilea pariu gratuit de 5$/£/€ va fi creditat în maxim 14 zile de la plasarea pariului inițial
  • al patrulea pariu gratuit de 5$/£/€ va fi creditat în maxim 21 de zile de la plasarea pariului inițial

Cum plasez un pariu utilizând un free bet?

Atunci când adaugi în biletul virtual un eveniment sportiv vei vedea că sub chenarul unde completezi miza va apărea un alt chenar din care poți selecta un pariu gratuit.

Bonus BetStars - Ce condiții au pariurile gratuite?

Fiecare pariu gratuit este valabil timp de 7 zile din momentul în care l-ai primit. Pariurile gratuite pot fi folosite doar pentru selecții inidivuale pre-meci. Deci pariurile multiple și în sistem nu sunt acceptate, cum la fel nu sunt acceptate nici pariurile single live.

Dacă un pariu plasat utilizând un free bet este câștigăto, vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu ai plasat un free bet de 5$ pe o cotă de 2.50, iar acesta este câștigător vei primi în cont doar profitul de 7.50$, nu și miza inițială de 5$.

Promoții și oferte BetStars

Pe lângă această ofertă de bun venit, cei de la BetStars (vezi aici părerile altor pariori despre agenţie) vin și cu alte promoții atractive. În cele ce urmează îți voi prezenta pe scurt cele mai interesante oferte, cu precizarea că acestea pot fi schimbate într-un viitor apropiat. De aceea cel mai bine este să consulți pagina de promoții de pe betstars.ro.

Asigurare Acumulator

Dacă ai jucat un bilet de pariuri cu minim 5 meciuri de fotbal cu o miză de minim 0,51$/£/€ iar acesta este pierdut din cauza unei singure selecții, atunci miza va fi returnată sub forma unui pariu gratuit în limita a 50$/£/€. Biletele care conțin meciuri din mai multe sporturi nu sunt eligibile pentru această ofertă, chiar dacă conțin și cinci selecții din fotbal. Se califică doar pariurile cu cote de cel puţin 1,20.

asigurare-acumulator.png

Spin & Bet - O șansă de a mări câștigurile de 10 ori

Această promoție este disponibilă momentan doar pentru anumite meciuri de fotbal. Ea permite să mărești câștigurile la un pariu de până la 10 ori, cu precizarea că vei pierde automat 10% din miza inițială.

De exemplu ai pariat 10$ că Manchester United va câștiga un meci la o cotă de 3.00. După folosirea opțiunii Spin & Bet miza va rămâne de 9$. Dacă pariul este câștigător vei câștiga 27$, din care 18$ reprezintă profitul și 9$ miza. Dacă reușești să câștigi multiplicatorul 10x, atunci profitul tău va fi de 180$, deci victoria ”diavolilor roșii” îți aduce un câștig total de 189$.

spin-and-bet.png

Ofertă specială pentru cel mai bun marcator

Plasează până pe 10 iunie 2016 un pariu de minim 25$/£/€ pe golgheterul Campionatului European de Fotbal din Franța și primești câte un pariu gratuit de 5$/£/€ pentru fiecare gol pe care îl reușește jucătorul ales de tine pe durara turneului. Dacă de exemplu ai pariat pe Ronaldo iar acesta marchează 7 goluri, pe lângă banii pe care îi poți lua dacă el iese golgheter mai primești și pariuri gratuite în valoare totală de 35$/£/€. Pentru această promoție se califică și pariurile de tipul Each / Way.

pariu-gratuit-5.png

Alte promoții BetStars

BetStars are o gamă largă de oferte și pentru competițiile importante din sportul american, capul de afiș fiind de obicei ținut de NBA și NHL. Cu siguranță și în sezonul viitor din aceste competiții vor fi puse la dispoziția clienților multe oferte tentante. Nici turneele de tenis de Grand Slam nu sunt neglijate, dar și în cazul acestora trebuie să urmărești constant site-ul betstars.ro pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.  

Pariurix nu consideră BetStars ca fiind una din cele mai bune agenții licențiate, dar în orice caz merită să-i acorzi o șansă, mai ales dacă ești genul de parior care aleargă după bonusuri și promoții. Atât bonusul BetStars pentru prima depunere cât și celelalte oferte nu sunt de neglijat.

Deschide cont acum la Betstars şi obţine bonusul de 20 de euro!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!