Bonusuri şi promoţii oferite de agenţia Unibet pariorilor români în 2016!

interfata-unibet.png

Actualizare 7 noiembrie 2016:

O parte din ofertele prezentate în acest articol nu mai sunt valabile, ele fiind îmbunătățite sau schimbate. Pentru a vedea o listă actualizată cu bonusurile, promoțiile și concursurile oferite de Unibet poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii

 

Articolul inițial:

Pariorii care îşi deschid un cont la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)  beneficiază de un pariu fără risc de 50% în limita a 150 RON dar şi de o promoţie prin care anumite pariuri pierdute în prelungirile unui meci de fotbal sunt rambursate integral. Aceste două oferte sunt disponibile în 2015, iar despre ele voi vorbi pe larg în cele ce urmează.

 

Bonus pentru primul pariu plasat

Spuneam mai sus că bonusul pentru primul pariu plasat este 50% din valoarea sa până la maxim 150 RON. Însă dacă îţi deschizi un cont prin intermediul acestui link special beneficiezi de un pariu fără risc de 100% în limita a 150 RON. Asta înseamnă că dacă primul tău pariu este unul pierdut vei primi înapoi integral suma mizată (maxim 150 RON). De exemplu pariezi 50 RON pe o cotă de 2.00. Dacă pariul tău este câştigător vei avea un câştig de 100 RON. Iar dacă pariul este pierdut, atunci cei 50 RON îţi vor fi rambursaţi.

ATENŢIE! Promoţia este valabilă doar prin intermediul link-urilor noastre! Dacă îţi deschizi un cont direct de pe site-ul Unibet vei vedea că pariul fără risc este de doar 50%, şi nu de 100% ca în cazul ofertei noastre exclusive!

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus tentant de bun venit!

bonus-bun-venit.PNG


Tu poţi paria orice sumă doreşti, dar ţinând cont că beneficiezi de o rambursare de 100% n-ai niciun motiv pentru care să nu mizezi suma maximă deoarece, practic, n-ai ce pierde. Şi nu uita, această ofertă este valabilă o singură dată, astfel încât îţi sugerez să te gândeşti bine înainte de a plasa primul pariu. De asemenea eu recomand să alegi un pariu de o cotă mai mare (minim 2.00). Dacă tot eşti acoperit în cazul în care pierzi ar fi bine măcar să câştigi o sumă consistentă dacă pariul tău este câştigător. 

 

Condiţii pentru acordarea bonusului

 • Pariul fără risc de 100% în limita a 150 RON se acordă doar celor care îşi deschid un cont prin intermediul link-urilor Pariurix. Deschide un cont acum!
 • Pentru această promoţie se califică doar primul pariu plasat după deschiderea contului şi acceptarea bonusului. Nu are importanţă dacă pariul este pre-meci sau live.
 • Dacă pariul este câştigat bonusul este finalizat şi nu vei mai primi nici o rambursare. Dacă în schimb pariul este pierdut vei primi integral suma mizată, în limita 150 RON.
 • Primul pariu poate fi atât single, cât şi multiplu sau în sistem. Dar dacă optezi pentru un pariu în sistem, atunci doar prima coloană a acelui sistem va conta pentru bonus.
 • Eventualul bonus trebuie rulat în maxim 30 de zile înainte de a putea solicita o retragere. Acesta poate fi rulat atât la pariuri sportive, cât şi la jocuri de cazino sau bingo.

Discută cu alți membri ai comunității PariuriX despre casa de pariuri Unibet!

 

De câte ori trebuie rulat bonusul?

 • Pariuri sportive: Bonusul trebuie rulat de 12 ori. Dacă ai primit bonusul maxim de 150 RON, atunci trebuie să rulezi 1.800 RON.
 • Jocuri de cazino, sloturi şi jocuri: Bonusul trebuie rulat de 25 de ori. Dacă ai primit bonusul maxim de 150 RON, atunci trebuie să rulezi 3.750 RON. Nu toate jocurile contează în proporţie egală: sloturile contează 100%, jocurile de bingo 200%, jocurile de masă şi video poker 10%.
 • Jocurile din secţiunea Live Casino: Bonusul trebuie rulat de 35 de ori. Dacă ai primit bonusul maxim de 150 RON atunci trebuie să rulezi 5.250 RON.
 • Jocul de poker: Nu este luat în considerare pentru îndeplinirea condiţiilor de rulaj. Banii bonus nu pot fi folosiţi la poker.

Află tot ce trebuie să știi despre agenția Unibet: https://pariurix.com/agentii/unibet

 

Condiţii pentru rularea bonusului

 • Bonusul poate fi folosit în toate secţiunile de gambling de pe site în afară de poker, aşa cum am precizat mai sus. Chiar dacă de exemplu ai început să-l foloseşti la pariuri sportive, poţi continua rulajul la jocuri de cazino.
 • În cazul pariurilor sportive sunt luate în considerare pentru îndeplinirea condiţiilor de rulaj doar pariurile a căror cotă este de minim 1.40.
 • Pariul combinat Live&pre-meci nu contribuie la rularea bonusului.
 • Bonusul expiră în 30 de zile. Dacă condiţiile de rulaj nu sunt îndeplinite în acest interval vei pierde acest bonus şi eventualele câştiguri rezultate din utilizarea lui.
 • Este permis un singur cont pe persoană / locuinţă. Termenii şi condiţiile generale Unibet se aplică.

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus tentant de bun venit!

 

 Asigurarea 90+

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să pierzi un pariu în prelungirile unui meci? Nimic nu poate fi mai frustrant decât să fii la câteva secunde de câştigarea unui pariu iar apoi să te trezeşti că acel pariu este de fapt pierdut. Unibet vine pentru sezonul 2015 / 2016 din Anglia Premier League, Spania La Liga şi Liga Campionilor cu o promoţie foarte tare: toate pariurile pierdute de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator şi Ultimul marcator vor fi rambursate dacă se marchează un gol după minutul 90.

Pentru a te califica pentru această promoţie va trebui să aplici pentru ea înainte de a plasa pariul preferat. Pentru a face acest lucru accesează de pe site secţiunea Promoţii, iar din categoria "Promoţii pariuri" dă click pe "Extinde asigurarea Unibet 90+ şi pentru La Liga". Aici vei găsi butonul "Optaţi".

CLICK AICI pentru a afla mai multe despre promoția Asigurarea 90+!

 

asigurare-90.PNG

 

Termeni şi condiţii

 • Promoţia este valabilă doar pentru cele trei competiţii precizate mai sus: Anglia Premier League, Spania La Liga şi Liga Campionilor.
 • Sunt luate în considerare doar pariurile de maxim 400 RON. Orice pariu ce depăşeşte această sumă nu se va califica.
 • Pariurile live nu sunt luate în considerare, ci doar cele pre-meci de tipul: Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator şi Ultimul marcator.
 • Suma pariată este rambursată doar dacă se marchează un gol după minutul 90. Reprizele de prelungiri şi loviturile de departajare nu contează pentru această promoţie.
 • Pentru pariurile de tipul Scor Corect sunt luate în considerare doar cele pentru întreaga perioadă de 90 de minute, nu şi cele pentru fiecare repriză în parte.
 • Rambursările sunt acordate în maxim 48 de ore de la terminarea meciului eligibil.
 • Sumele rambursate nu trebuie rulate, ele putând fi utilizate aşa cum doreşti. 

 

Campionul Ligii 1

 

Pentru ultima parte a sezonului din Liga 1 agenţia de pariuri Unibet propune cu un concurs interesant dedicat amatorilor de pariuri pe meciuri din Liga 1. Intră pe pagina promoţiei "Campionatul Ligii 1 - Cât de bine te pricepi la Liga 1?" şi optează pentru promoţie. Apoi pariază pe meciurile din România Liga 1. Pentru fiecare bilet câştigat primeşti puncte. Acestea se acordă după următoarea formulă: miza pariată x numărul total de pariuri x cota totală a biletului. Dacă ai plasat 20 RON pe un bilet cu 3 meciuri şi o cotă totală de 5 vei obţine 20x3x5=300 puncte, dacă biletul tău va fi câştigător.

 

image.JPG

 

Premiile acordate în cadrul acestei promoţii

 • primii 10 clasaţi din clasamentul fiecărei etape a Ligii 1 vor primi bani bonus, începând de la 250 RON (locul 1), până la un pariu 100% fără riscuri de până la 250 RON (locurile 6-10).
 • primii 20 clasaţi la finalul sezonului 2015-16 din Liga 1 vor câştiga premii uimitoare, astfel primul loc va primi 2 pachete VIP în valoare de 1.800 euro fiecare, locul secund va primi un iPhone 6S 64 GB şi tot aşa până la locurile 11-20 care vor fi fiecare premiate cu câte 150 RON bani bonus gratuiţi

 

Termenii şi condiţiile ofertei

 • sunt luate în calcul doar pariurile pre-meci (fără cele live) plasate după înscrierea la promoţie
 • sunt eligibile doar pariurile simple şi multiple plasate exclusiv pe meciuri din Liga 1,iar fiecare cotă de pe bilet trebuie să fie de cel puţin 1.20
 • doar pariurile câştigătoare vor fi luate în considerare pentru promoţie
 • pariurile la care s-a dat Cash-In sau care au fost stabilite la cota 1 nu vor fi luate în considerare
 • în vederea calculării punctajului mizele pariurilor câştigătoare vor fi convertite în euro
 • premiile sub formă de bani bonus vor trebui rulate de 3 ori

Unibet mai oferă şi multe alte promoţii atractive în secţiunile de Poker, jocuri de cazino şi bingo, astfel încât cu siguranţă clienţii acestui site de gambling vor fi mulţumiţi de diversitatea promoţiilor oferite.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!