Bonusuri și oferte promoționale la Stanleybet România

Dacă ai accesat acest articol în speranța că vei afla ce bonus Stanleybet este oferit pentru prima depunere la pariuri online atunci îți voi tăia elanul din start și-ți voi spune că clienții noi nu beneficiază de nici un bonus de bun venit. Sunt totuși vreo două promoții de pe urma cărora poți profita, dar nu te aștepta la ceva prea extraordinar.

 

Bonus de până la 70% la pariuri multiple

Oferta promoțională cu care cei de la Stanleybet (vezi aici părerile pariorilor despre acest operator) se laudă în mod deosebit este reprezentată de un bonus de până la 70% la pariuri multiple.

bonus-stanleybet.png

Sunt convins că ești deja familiar cu această promoție sau cu oferte similare de pe la agențiile de cartier. Bonusul exact diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, procentul maxim de 70% fiind acordat doar la biletele care conțin minim 21 de selecții. Cotele minime care sunt luate în calcul diferă și ele în funcție de cât de lung este biletul tău. Dar mai bine te las să descoperi singur exact despre ce este vorba:

bonus-stanleybet-2.png

 

Stanley Plus5

În oferta StanleyPlus5 găsești zilnic șase meciuri din fotbal, baschet și hochei care măresc cotele biletelor tale. Un meci din StanleyPlus5 trebuie combinat cu minim cinci partide din oferta normală pentru a putea beneficia de această promoție.

stanley-plus-5.png

Din când în când mai sunt oferite și alte promoții, dar destul de rar. Per total platforma de pariuri online a celor de la Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016) stă destul de slab când vine vorba de oferte promoționale. Știu că sunt mulți care spun că promoțiile și bonusurile nici n-ar trebui să conteze în alegerea agenției de pariuri online, dar problema este că acest operator n-are nici oferte tentante și nici nu iese în evidență la alte capitole. Singurul punct forte pe care-l pot scoate în evidență îl reprezintă posibilitatea de a depune și retrage direct din agențiile de cartier.

 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi