Bonusuri oferite de agenţiile de pariuri online pentru prima depunere sau primul pariu

bonusuri-la-pariuri.jpg

Actualizare 23 noiembrie 2016

O parte din bonusurile prezentate în acest articol nu mai sunt valabile. Pentru a vedea o listă actualizată cu bonusurile pentru prima depunere oferite de casele de pariuri online licențiate, accesează oricând acest link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus

 

Articolul inițial

Sunt destul de multe agenţii de pariuri sportive online la care pariorii români se pot juca, însă numai câteva oferă acestora posibilitatea de a primi un bonus de bun venit. De asemenea, înainte de a vă lăsa păcăliţi de atractivitatea unui bonus de 50% sau chiar 100% trebuie să consultaţi condiţiile de rulaj ale fiecărei agenţii. Toate casele de pariuri online vă cer să rulaţi bonusul de un anumit număr de ori pe anumite cote înainte de a putea efectua o retragere. În cele ce urmează vă prezentăm casele de pariuri online care oferă bonusuri la pariuri sportive şi condiţiile de rulaj ale fiecăreia. De asemenea, vă vom arăta la fiecare un exemplu concret, unde încasăm un bonus fix de câte 50 RON, pentru a vedea cât trebuie să ne jucăm înainte de a putea efectua o retragere.

 

Lista bonusurilor oferite românilor în 2016:

 

Netbet - află mai multe despre bonusul actual

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului: Dacă vă înregistraţi la Netbet accesând un link de pe site-ul nostru veţi primi un bonus de 100% din primul depozit, până la 300 RON. Altfel, bonusul standard este de 50% până la 200 RON. Pentru a beneficia de bonus trebuie să introduceţi codul bonus PARIURIX in casuta "Cod bonus pentru depozit".

netbet-exclusiv-pariurix.JPG
Bonusul va fi creditat automat în cont, dar pentru a putea paria din el trebuie să mizaţi o dată suma depusă pe pariuri de cote de cel puţin 1.60. Trebuie avut în vedere faptul că primul depozit trebuie făcut în cel mult 24 de ore de la introducerea codului. Apoi, bonusul împreună cu depunerea vor trebui rulate de şase ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea efectua o retragere.
 

Exemplu:

Vă deschideţi cont la Netbet accesând link-ul precedent şi depuneţi 50 RON, folosind în prealabil codul de bonus PARIURIX. După aceea plasaţi două pariuri de câte 25 RON pe pariuri cu cote minime 1.60 (în cazul biletului multiplu fiecare selecţie trebuie să aibă cota minimă 1.60).  În acest moment aţi îndeplinit condiţia de deblocare a bonusului şi puteţi paria din el. Veţi avea în cont 50 RON plus suma rezultată de pe urma celor două pariuri. În decurs de 60 de zile va trebui acum să plasaţi pariuri de minim 600 RON pe cote de minim 1.60 (respectând şi anumite cerinţe de tipuri de pariuri pe care le găsiţi în termenii ofertei).

Ce este un freebet? Află de la PariuriX: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

 

 

Sportingbet - descoperă bonusul actual

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului: Doar dacă vă deschideţi cont la Sportingbet accesând un link de pe site-ul nostru veţi beneficia de un prim pariu 100% fără riscuri până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cât este oferta standard.

sportingbet-bonus-exclusiv-pariurix.JPG

Pentru a beneficia de ofertă trebuie să efectuaţi o depunere şi să plasaţi un pariu în termen de 7 zile de la data înregistrării. Miza pariului este rambursată integral până la 300 RON doar dacă primul pariu este pierdut. Oferta nu este valabilă dacă prima depunere la Sportingbet a fost efectuată cu ajutorul Skrill sau Neteller. În cazul că primul pariu va fi pierdut atunci în termen de cel mult 72 de ore de la deciderea pariului miza o să vă fie returnată sub formă de bonus. Aceasta va trebui rulată apoi de şapte ori pe cote de cel puţin 1.50 în decurs de 30 de zile de la creditare.

Exemplu:

Plasaţi primul pariu la Sportingbet 50 RON pe victoria lui FCSB în meciul cu FC Voluntari. Dacă pariul va fi câştigător veţi primi în cont suma câştigată: miza (50 RON) x cota pronosticului. În caz contrar, dacă FCSB n-o învinge pe FC Voluntari, vi se vor returna cei 50 RON. Din momentul în care îi aveţi în cont veţi avea la dispoziţie 30 de zile pentru a plasa pariuri totale de 350 RON la cote de cel puţin 1.50. Puteţi plasa pariuri şi pe cote mai mici, doar că acestea nu se iau în calcul la rulaj.

 
 

Unibet - descoperă bonusul actual

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:  Dacă vă înregistraţi la Unibet dând click pe un link de pe site-ul PariuriX.com veţi beneficia de un prim pariu 100% fără riscuri până la 150 RON, în loc de 50% până la 150 RON cât este oferta standard.
 

unibet-oferta-pariurix.JPG

Pentru a beneficia de ofertă trebuie s-o acceptaţi atunci când vă deschideţi cont. Miza pariului este rambursată integral până la 150 RON doar dacă primul pariu este pierdut. Suma rambursată sub formă de bonus va trebui rulată apoi de 12 ori pe cote de minim 1.40 în decurs de cel mult 30 de zile.

Exemplu:

Plasaţi primul pariu la Unibet 50 RON pe victoria lui FCSB în meciul cu FC Voluntari. Dacă pariul va fi câştigător veţi primi în cont suma câştigată miza (50 RON) x cota pronosticului. În caz contrar, dacă FCSB n-o învinge pe FC Voluntari, vi se vor returna cei 50 RON. Din momentul în care îi aveţi în cont veţi avea la dispoziţie 30 de zile pentru a plasa pariuri totale de 600 RON la cote de cel puţin 1.40.

Află de la PariuriX.com care sunt diferențele între freebet-uri, bonusuri și pariuri fără risc

 

 

4. 888sport  - află mai multe despre bonusul actual

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:  La 888sport oferta exclusivă PariuriX.com este un profit triplu la primul pariu. Plasaţi un prim pariu cu miză minimă de 5 euro şi miză maximă de 10 euro şi dacă acesta va fi câştigat atunci veţi câştiga de trei ori profitul. Câştigurile adiţionale vor fi acordate sub formă de pariuri gratuite în decurs de până la 72 de ore de la deciderea pariului câştigător. Oferta este valabilă doar pentru pariurile single. Această ofertă nu este valabilă dacă prima depunere a fost efectuată cu ajutorul portofelului Skrill sau Neteller.
 

888sport-oferta-pariurix.JPG


Exemplu:

Plasaţi primul pariu cu miză 10 euro pe un pariu de cotă 5. Dacă acesta va fi câştigat veţi avea instant 50 de euro în cont, iar în maxim 72 de ore o să vă mai fie acordate pariuri gratuite în valoare totală de 80 de euro, adică 4 pariuri gratuite de câte 20 de euro fiecare. Apoi aveţi la dispoziţie 7 zile să plasaţi cele 4 pariuri gratuite de 20 de euro. Dacă de exemplu le jucaţi pe fiecare pe cota 2 şi ies două dintre ele veţi rămâne în cont cu 40 de euro, bani ce pot fi retraşi. Cum s-a ajuns la 40 de euro? Aţi pariat o dată 20 de euro pe cota 2 şi aţi pierdut, a doua oară la fel. A treia oară a ieşit pariul şi aţi rămas în cont cu 40 euro câştig - 20 euro miză (care nu vă rămâne în cont), adică cu 20 de euro. Acelaşi lucru se întâmplă şi la al patrulea pariu.

 

 

Fortuna - descoperă bonusul actual

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:  PariuriX.com şi Fortuna vă oferă un bonus exclusiv de 50% din primul depozit, până la 200 RON, în loc de 50% până la doar 150 RON. Pentru a primi bonusul trebuie să rulaţi suma depusă de 7 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de două săptămâni de la efectuarea depunerii. Ţineţi cont că nu puteţi beneficia de altă ofertă de bonus pe durata de timp în care îndepliniţi condiţiile de eliberare a acestui bonus. Oferta mi se pare extrem de bună deoarece practic singurul lucru care sunteţi obligat este să jucaţi cote de minim 1.50. Altfel, de ce depuneţi la o casă de pariuri online? Pentru a paria, clar, iar dacă mai vine şi un bonus pe deasupra cu atât mai bine.
 

bonus-exclusiv-fortuna.JPG

Exemplu:

Dacă depuneţi 50 RON la Fortuna iar contul a fost deschis de pe site-ul nostru veţi primi un bonus de 25 RON dacă veţi paria 350 RON pe cote de minim 1.50 în decurs de două săptămâni de la efectuarea depozitului. Bonusul creditat nu va avea alte condiţii de rulaj.

Descoperă cum poți depune la Fortuna direct din agenții, fără card, prin serviciul Fortuna Cashpoint!

 

 

Winmasters - află mai multe despre noul bonus

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:  Doar până pe 29 februarie 2016 aveţi un bonus special la Winmasters 100% din primul depozit până la 300 RON. Înregistraţi-vă la winmasters , introduceţi apoi codul de bonus BONUS300RO în secţiunea "Solduri şi transferuri" şi apoi daţi click pe "Aplică". După aceea transferaţi banii din "Cash" în portofelul "Pariuri sportive/Cazino" şi vă veţi bucura de un super bonus de 100% din prima depunere, până la 300 RON.

bonus-winmasters.gif

Trebuie să aveţi în vedere că prima depunere trebuie să fie făcută în cel mult 14 zile de la deschiderea contului. Apoi veţi avea la dispoziţie 60 de zile pentrua rula depozitul şi bonusul de 5 ori pe cote de minim 1.80. În momentul în care aţi îndeplinit condiţiile de rulaj aţi deblocat bonusul. La pariurile multiple fiecare cotă trebuie să fie de cel puţin 1.20, iar cota finală a biletului de minim 1.80, pentru ca biletul să fie luat în calcul la rulaj.

Exemplu:

Vă înregistraţi la Winmasters, depuneţi 50 RON în maxim 14 zile de la înregistrare, folosind şi codul bonus BONUS300RO. În acest moment veţi primi un bonus de 50 RON. Acesta împreună cu depozitul vor trebui rulate de cinci ori pe cote de minim 1.80, adică va trebui să plasaţi în următoarele 60 de zile pariuri de cel puţin 500 RON pe cote de cel puţin 1.80.

 

 

Betfair - descoperă noul bonus

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:   Primul pariu exchange care-l plasaţi la betfair în interval de 7 zile de la înregistrare trebuie să aibă miza minimă de 10 euro. De asemenea, pariul trebuie să fie decis în acest interval de şapte zile. Dacă acest prim pariu este pierdut betfair îţi va returna 10 euro în cel mult 72 de ore de la încheierea pariului.

betfair-exchange-oferta.JPG

Exemplu:

Plasaţi minim 10 euro pe victorie FCSB în faţa lui FC Voluntari. Dacă FCSB nu câştigă atunci vă vor fi rambursaţi 10 euro sub formă de bonus. Pe site-ul operatorului nu sunt specificate alte condiţii de eliberare a sumei returnate.

CLICK AICI pentru a afla ce sunt pariurile de tipul betting exchange

 

 

BetStars - care este noul bonus? află acum!

Bonusul valabil la momentul scrierii articolului:   Pariază la pokerstars un prim pariu single sau multiplu cu miză minimă de 5 euro pe cote de cel puţin 1.50 şi operatorul vă va oferi 4 pariuri gratuite de 5 euro fiecare.

oferta-pokerstars.jpg
Primul pariu gratuit va fi creditat în 72 de ore de la stabilirea pariului iniţial. Al doilea pariu gratuit de 5 euro va fi creditat în cont în 7 zile de la plasarea primului pariu. Al treilea pariu gratuit îl veţi avea în cont în 14 zile de la data stabilirii pariului iniţial plasat la agenţie. În fine, al patrulea pariu gratuit va fi creditat în decurs de 21 de zile după ce primul pariu a fost plasat.

Pentru a plasa un pariu gratuit trebuie să aveţi un bilet single cu o cotă de cel puţin 1.50. Dacă acest lucru se întâmplă o să vă apară disponibilă opţiunea "Bonus Bets", opţiune care trebuie bifată dacă vreţi să folosiţi pariul gratuit. În cazul în care pariul va fi câştigat veţi rămâne în cont doar cu profitul pariului.

Exemplu:

Aţi deschis cont la Pokerstars şi aţi plasat un pariu de 10 euro pe o cotă de 1.50. Indiferent dacă pariul a fost câştigat sau pierdut veţi primi 4 pariuri gratuite de câte 5 euro fiecare. Apoi în 72 de ore de la stabilirea pariului veţi folosi primul pariu gratuit 5 euro pe o cotă de 1.80, dacă iese rămâneţi în cont cu 4 euro. După încă 7 zile mai pariaţi 5 euro pe o cotă de 3 care iese, caz în care mai rămâneţi în cont cu 10 euro. După 14 zile plasaţi un pariu gratuit de 5 euro pe o cotă de 2. Să spunem că acesta nu iese. În final, după 21 de zile mai pariaţi 5 euro pe o cotă de 2. De data aceasta iese şi veţi mai rămâne în cont cu 5 euro.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi