Bonusuri de mii de euro dacă ești jucător high roller și alegi Sportingbet! Vezi aici bonusurile exacte oferite în Premium Club!

În ultimele luni v-am prezentat constant promoțiile și avantajele oferite de Sportingbet (deschide un cont acum!) atât la pariuri sportive cât și la jocuri de cazino. V-am prezentat și programul de fidelitate "Bonus Club & Premium Club" prin care clienții sunt recompensați dacă se joacă constant (articolul poate fi accesat AICI).

Însă nimeni nu știa exact în ce constau promoțiile și avantajele oferite dacă atingeți nivelul 5 în Bonus Club (și implic primiți acces în Premium Club), acestea nefiind afișate pe site-ul Sportingbet. Managerul VIP pe România a fost suficient de cumsecade încât să ne dea acces temporar pentru a putea vedea exact care sunt facilitățile oferite. Mai jos vă vom prezenta pe larg exact ce vă așteaptă dacă ajungeți să căpătați acces VIP, iar astfel veți ști dacă se merită sau nu să vă jucați suficient de mult pentru un astfel de privilegiu. 

premium-club-logo.png

Înainte de toate trebuie să fim foarte clari. "Premium Club" nu este pentru oricine; este doar pentru jucătorii "high roller", adică cei care rulează sume destul de mari de bani. Recompensele sunt însă pe măsura sumelor investite, așa cum veți putea vedea în paragrafele următoare. Astfel, dacă sunteți genul de jucător care oricum obișnuiește să joace sume importante, ați putea să o faceți la Sportingbet deoarece aici astfel de jucători au parte de un tratament preferențial. Desigur și jucătorii obișnuiți primesc acces la destul de multe bonusuri și promoții, așa cum v-am arătat constant în ultimele luni! 

Cum capăt acces în Premium Club?

Sportingbet are un program de fidelitate lunar. Atunci când vă jucați la pariuri sportive sau la jocuri de cazino primiți puncte, cu care atingeți unul din cele cinci nivele (1-5). Nivelele 1-4 vă dau acces în Bonus Club iar nivelul 5 în Premium Club.

In functie de numarul de puncte acumulat intr-o luna, primiti un anumit nivel pentru luna urmatoare. În poza de mai jos puteți vedea exact numărul de puncte necesar pentru fiecare nivel în parte, dar și recompensele pentru nivelele 1-4 (care fac parte din Bonus Club)

bonus-club.png

Punctele se acumulează la pariuri sportive și la jocuri de cazino după cum urmează:
Puncte Sport: 
Miza Totală (EURO) x Nr. Selecții ⁄ Conversie valutară = Puncte

Puncte cazino
- 1 punct pentru fiecare €2 (8RON)) la Slots, Hi-Lo, Scratchcards si Jocuri
- 1 punct pentru fiecare €3 (12RON) la Table Games si Roulette
- 1 punct pentru fiecare €5 (20RON) la Blackjack, Baccarat si Video Poker

În cazul în care aveți contul în RON sau în altă valută în afară de euro, se ia în calcul următorul curs valutar:

curs-valutar.png

În funcție de numărul de puncte acumulat de voi pe parcursul unei luni calendaristice se decide nivelul vostru pentru luna următoare. De exemplu dacă reușiți să acumulați 30,001 puncte în luna februarie 2015, veți primi acces în Premium Club în martie 2015. Pentru a vă păstra acest acces și în luna aprilie, atunci trebuie ca în luna martie să acumulați din nou 30,001 puncte. La începutul fiecărei luni în parte acest punctaj se resetează și pornește iar de la zero. 

Atunci când atingeți pentru prima dată acest punctaj trebuie să solicitați o invitație de la managerul vostru VIP. Pentru a face acest lucru intrați AICI, dați click pe Premium Club iar apoi pe butonul "Alăturați-vă acum".

premium-club-apply.png

 

Promoții și facilități oferite în Premium Club

Acum urmează secțiunea din articol în care vă vom oferi informații pe care nu le puteți găsi pe site la Sportingbet. În cele ce urmează vă prezentăm fiecare promoție în parte de care membrii Premium Club se pot bucura: 

 • 120,000€ Cursa Mizelor - în fiecare lună!
 • Reîncărcare de 10% în fiecare luni în valoare de maxim 1,000€!
 • 1,200€ bonus Gonzo's Quest
 • 1,200€ rambursare - doar în Weekend
 • Premium Slot freespins
 • 20 de lozuri răzuibile săptămânale VIP
 • Cadou de ziua de naștere 
 • Recomandă un prieten
 • Alte facilități și promoții

Aceste promoții și facilități sunt disponibile doar dacă atingeți minim 30,001 de puncte și căpătați acces în Premium Club!

 

120,000€ Cursa Mizelor - în fiecare lună!

Aceasta este cea mai importantă competiție organizată de Sportingbet. Lunar, membrii cei mai activi din Premium Club se luptă pentru premii totale de 120,000 de euro.

cursa-mizelor-1.png

Obiectivul este acela de a acumula cât mai multe puncte de recompensă (adică acele puncte de care aveți nevoie pentru a ajunge în Premium Club, și apoi pentru a vă păstra locul aici). Astfel, cu cât pariați mai mult sau cu cât rulați sume mai mari la jocuri de cazino, cu atât primiți mai multe puncte și ajungeți mai sus în clasamentul lunar.

cursa-mizelor-2.png

Acest clasament este actualizat zilnic și poate fi consultat pe site de către toți clienții cu acces VIP, astfel încât veți ști în orice moment cum vă situați în raport cu ceilalți concurenți.

Locul 1 la finalul lunii câștigă 10,000€, locul 2 ia 7,000€ iar locul trei 6,000€. Puteți vedea în poza din stânga premiile exacte oferite celor din top10. Dar chiar și jucătorii care se clasează pe locul 150 primesc o recompensă (40€).

 

Termeni și condiții

 • Doar membrii Clubului Premium pot participa în cursa mizelor
 • Cursa mizelor începe în prima zi a lunii la ora 00:01 CEST și se termină în ultima zi a lunii la ora 23:59CEST.
 • Primii 150 de membri ai Clubului Premium conform clasamentului vor fi recompensați lunar cu un bonus în moneda aleasă pentru contul Sportingbet.
 • Bonusurile sunt plătite în maxim 48 de ore de la încheierea lunii, în funcție de poziția ocupată la finalul acesteia.
 • Bonusurile vor fi plătite în contul vostru de pariuri și nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj.
 • La începutul fiecărei luni punctele din "Cursa mizelor" vor fi resetate la zero, împreună cu punctele din Clubul Bonus și Premium.
 • Poziția pe care o ocupi este actualizată zilnic și este dată de punctele din Bonus Club și Premium Club.

Reîncărcare de 10% în fiecare luni în valoare de maxim €1.000!

reincarcare-saptamanala.png

 

Așa cum probabil știți, utilizatorii de nivel 1-4 din Bonus Club beneficiază în fiecare zi de luni de un bonus de reîncărcare de 10%. Acesta poate ajunge până la maxim 200 de euro săptămânal. Utilizatorii cu acces în Premium Club beneficiază și ei de o promoție asemănătoare, doar că bonusul maxim pe care îl pot primi este mult mai mare: 1,000€ săptămânal. Asta înseamnă că lunar aceștia pot încasa un bonus maxim de 4,000€ dacă depun în fiecare zi de luni câte 10,000€.

 

Termeni și condiții

 • Doar membrii Clubului Premium pot participa la Reîncărcarea de Luni.
 • Pentru a participa la această promoție trebuie să efectuaţi o depunere în ziua de luni între 01:01 și 00:59 CEST.
 • Această promoție este valabilă doar pentru cea mai mare depunere efectuată în ziua de luni.
 • Valoarea bonusului va fi de 10% din cea mai mare depunere efectuată în perioada dată, aceasta ridicându-se până la €1.000 sau echivalentul în moneda contului Sportingbet.
 • Bonusul va fi creditat în decurs de 48 de ore după îndeplinirea condițiilor. Suma va fi creditată automat, nefiind necesară o solicitare expresă.
 • Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.5 la pariuri sportive sau de minim zece ori la jocuri de cazino înainte ca acesta să poată fi retras.

1,200€ Bonus Gonzo's Quest

gonzos-quest.png

Clienții VIP care se joacă jocul Gonzo's Quest în fiecare zi de miercuri și joi primesc un bonus de până la 300€ săptămânal. Asta înseamnă un bonus maxim de 1,200€ în fiecare lună.

Mai exact, pentru fiecare 20€ rulați primiți un bonus de 1 euro. Pentru a acumula bonusul săptămânal maxim de 300€, trebuie să rulați 6,000€ în săptămâna respectivă.

Bonusul nu este supus niciunei condiții de rulaj astfel încât îl puteți retrage în orice moment.

 

Termeni și condiții

 • Doar membrii Clubului Premium din luna curentă sunt eligibili pentru a primi bonusul Gonzo’s Quest.
 • Oferta Gonzo’s Quest se aplică doar pariurilor plasate miercuri şi joi între 01:01 şi 00:59 CEST.
 • Valoarea bonusului depinde de suma totală pariată în perioada ofertei Gonzo’s Quest. Pentru fiecare 20€ pariaţi, primiţi 1€ bonus.
 • Bonusul Gonzo’s Quest va fi creditat în următoarea zi lucrătoare, care va fi într-o zi de luni.
 • Valoarea maximă săptămânală (miercuri, joi) a bonusului Gonzo’s Quest este de €300 sau echivalentul în moneda aleasă.
 • În cazul în care una dintre zilele weekend-ului se suprapune cu următoarea lună calendaristică, promoţia Gonzo’s Quest va dura doar o singură zi. Bonusul maxim va fi doar jumătate din valoarea totală a bonusului alocat pentru fiecare weekend, în acest caz €150.

€1.200 Rambursare – doar în WEEKEND

1200-rambursare.png

Ca și în cazul promoției descrise mai sus, și aici puteți primi un bonus de până la 300€ în fiecare săptămână. Tot ce trebuie să faceți este să puneți săptămânal cel puțin un pariu multiplu care să cuprindă minim trei evenimente sportive care au loc în același weekend.

Dacă pariul este pierzător, sunteți eligibil pentru a primi o rambursare de 30% din valoarea sa în limita a 300 de euro. Puteți beneficia de această promoție o singură dată pe săptămână (este luat în considerare pariul pierzător eligibil cu cea mai mare miză din timpul weekend-ului)

Această rambursare nu este plătită automat. Odată ce aveți un astfel de pariu eligibil pierdut, trebuie să solicitaţi rambursarea apăsând butonul: „Am îndeplinit criteriile, creditează rambursarea“. Bonusul va fi creditat în ziua următoare.

Termeni și condiții

 • Doar membrii Clubului Premium din luna curentă sunt eligibili pentru a primi bonusul 1.200€ Rambursare.
 • Această ofertă se aplică doar pariurilor multiple plasate ca „acumulator“ şi trebuie să conţină cel puţin 3 selecţii. Pariurile trebuie să fie plasate şi încheiate în cursul zilelor de sâmbătă şi duminică între 01:01 şi 00:59 CEST.
 • Rambursarea din Weekend va fi plătită ca 30% din pariul multiplu pierzător cu valoarea cea mai ridicată care a fost plasat în decursul weekend-ului. Valoarea maximă a Rambursării din Weekend este €300 sau echivalentul în moneda aleasă.
 • Rambursarea din Weekend va fi creditată în următoarea zi după solicitarea expresă şi doar de îndată ce condiţiile au fost îndeplinite.
 • Rambursarea din Weekend va fi creditată de îndată ce toate condiţiile date au fost îndeplinite, iar rambursarea a fost solicitată în mod expres. Pentru a obţine rambursarea este necesar să apăsaţi pe butonul „Vreau RAMBURSAREA pentru weekend-ul trecut“, care poate fi găsit pe pagina principală a ofertei Rambursarea din Weekend.
 • Ca pariurile să fie eligibile, acestea trebuie să fie plasate ca „acumulator“ şi trebuie să conţină cel puţin 3 selecţii. Pariurile precum "Draw No Bet" sunt excluse din această ofertă.
 • Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.5 la pariuri sportive sau de minim zece ori la jocuri de cazino înainte ca acesta să poată fi retras.

20 de Lozuri răzuibile săptămânale VIP

lozuri-razuibile.png

Membrii din Premium Club au dreptul de a primi 20 de lozuri răzuibile gratuite în fiecare săptămână în zilele de joi și vineri. Aceste lozuri vor fi creditate doar în cadrul jocului ACE. Valoarea unui loz este de 10RON și vă poate aduce câștiguri de până la 50,000€. 

Asta înseamnă că pe lângă celelalte beneficii pe care le oferă accesul în Premium Club primiți săptămânal lozuri răzuibile în valoare totală de 200RON și lunar de 800RON. Deoarece un loz valorează 10RON, și premiile care pot fi câștigate sunt mai mari decât în alte jocuri similare.

Termeni şi condiţii

 • Numai membrii Premium Club pot participa în promoția Lozurilor răzuibile săptămânale VIP.
 • Lozurile răzuibile săptămânale VIP vor fi setate automat pentru acei clienți care ating minimum 30.001 puncte în luna precedentă. Restul vor primi lozuri în funcție de nivelul respectiv din Bonus Club.
 • Cele 20 de lozuri săptămânale VIP pot fi folosite doar în cadrul jocului ACE în zilele de Joi 01:01 CET și Vineri 23:59 CET. Lozurile vor fi disponibile după ce vă logați în contul Sportingbet în ziua de Joi sau Vineri.
 • Câștigurile rezultate din urma acestor lozuri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc înainte ca bonusul sau orice câștig rezultat din folosirea lui să poată fi retras.


Premium Slot Freespins

premium-slots-freespins.png

Această promoție probabil o știți deoarece este oferită tuturor clienților. Practic zilnic puteți primi până la 100 de rotiri gratuite zilnice în funcție de numărul de puncte acumulat în ziua precedentă. Utilizatorii VIP, spre deosebire de cei obișnuiți, primesc rotirile într-un joc premium (jocul Elements) dacă acumulează 1,000 puncte într-o zi în timp ce ceilalți utilizatori le primesc în jocul obșnuit promovat în ziua respectivă.

Un joc premium oferă de obicei mai multe facilități și șanse de câștig decât oferă un joc obișnuit. Astfel per total vă puteți bucura de câștiguri mai mari.


freespins.png


Cadou de ziua de naștere

cadou-ziua-nastere.png

Și aici tot managerul vostru VIP va decide în ce constă acest cadou. Un utilizator activ care stă constant mai multe luni la nivel 4-5 va primi un bonus care de obicei va genera între 100 și 500 de euro (depinde de multe aspecte). De obicei bonusul va fi influențat și de sumele depuse pe perioada unei luni.

De exemplu un client care depune 3,000 de euro într-o lună ar putea să primească un bonus de 10-15% din suma depusă.

 

 


Alte promoții

Mai există și alte promoții neoficiale care nu sunt prezentate pe site, dar care sunt oferite doar utilizatorilor de top. De exemplu managerul VIP pe România ne-a spus că în alte țări au fost utilizatori care au primit ca recompensă pentru activitatea lor un weekend în Anglia si bilete la un meci din Premier League. Însă aceste situații sunt rare, sunt negociate din timp iar momentan nu au fost utilizatori români care să se califice pentru ele. Însă oricând poate exista o premieră. Totuși nu uitați că aici vorbim doar despre pariori "high roller".

Concluzia

Este adevărat că tot ce v-am prezentat mai sus este destinat clienților care rulează sume foarte mari de bani. Numărul acestora fără îndoială nu este prea mare în România. Dacă totuși faceți parte din această categorie, atunci sperăm că v-am convins că Sportingbet este locul potrivit unde să vă jucați, deoarece recompensele sunt pe măsura investițiilor voastre.

Plus că la noi pe site puteți găsi foarte multe articole în care v-am prezentat multe alte motive pentru care ar trebui să vă deschideți un cont pe acest site. Link-uri către toate articolele informative puteți găsi AICI

Înainte să încheiem, trebuie să vă mai precizăm faptul că și cei cu acces în Premium Club beneficiază în continuare de bonusurile oferite tuturor celorlalți clienți.

Deschide și tu un cont acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive dar și un bonus de până la 1,200RON la jocuri de cazino! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi