Bonusuri calendar - bonusuri în valoare totală de 120.000€ în fiecare lună!

"Bonusuri calendar" este o promoție pe care o găsim în fiecare zi la Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015). Zilnic clienții beneficiază de câte o ofertă la jocuri de cazino, pariuri virtuale sau lozuri răzuibile. Aceste promoţii sunt de mai multe tipuri:

  • 25% câștiguri în plus: un bonus de 25% din profitul acumulat.
  • 50% câștiguri în plus: un bonus de 50% din profitul acumulat
  • 25% bani înapoi: rambursarea a 25% din banii pierduți
  • 50% bani înapoi: rambursarea a 50% din banii pierduți

În cazul lozurilor răzuibile și a pariurilor virtuale promoția este valabilă pe întreaga secțiune în timp ce la jocuri de cazino este ales câte un joc (ori un joc din categoria "Sloturi", ori unul din secțiunea "Live casino").

bonusuri-calendar.png

În cazul tuturor acestor promoții bonusul maxim pe care îl puteți lua zilnic este de 20€. O zi este considerată ca fiind intervalul orar cuprins între orele: 02:01 și 01:59. În funcție de fiecare tip de promoție, bonusul este calculat în felul următor:

  • Sporirea câștigurilor: 25% / 50% bani în plus

Bonusul va fi de 25% sau 50% din profitul acumulat pe durata promoției. Profitul este diferența dintre suma câștigată și suma rulată. Dacă de exemplu am rulat 150€ și avem câștiguri de 190€ atunci înseamnă că am obținut un profit de 40€. Vom lua deci în plus 10€ în cazul bonusului de 25% și 20€ în cazul bonusului de 50%.

  • Rambursarea unei părți din banii pierduți: 25% / 50% bani înapoi

Rambursarea este de 25% sau 50% din suma pierdută de noi pe durata promoției. "Suma pierdută" este considerată ca fiind diferența dintre suma rulată și suma câștigată. Dacă de exemplu rulăm suma de 100€ și avem câștiguri totale de numai 60€, atunci înseamnă că suntem pe minus cu 40€. Dacă rambursarea este de 25%, vom primi înapoi 10€, iar în cazul rambursării de 50% primim înapoi 20€.

Alte informații

În toate cazurile de mai sus bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj. Deci, în momentul în care l-am primit îl putem retrage sau folosi pentru orice dorim noi.

Atunci când beneficiem de sporirea câștigurilor sau de rambursarea unei părți din banii pierduți trebuie să așteptăm trei zile până primim bonusul respectiv.

Pentru a lua bonusul din ziua respectivă trebuie să îndeplinim următoarele condiții:

  • jocuri de cazino: să jucăm minim 20 de mâini în jocul promovat
  • pariuri virtuale: să plasăm minim 20 de pariuri pe sporturi virtuale
  • lozuri răzuibile: să achiziționăm minim 10 lozuri răzuibile în orice joc dorim din secțiunea respectivă.

Valoarea totală a bonusurilor oferite de Sportingbet pe durata unei luni calendaristice este de aproximativ 120.000€.

Pentru a vedea care este promoția din ziua respectivă urmați următorii pași: intrați pe site la sportingbet.ro, dați click pe "Promoții" din meniul orizontal de sus și apoi accesați opțiunea "Bonusuri calendar".

Deschide un cont acum și ia un bonus de până la 1.200 RON la jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi