Bonusuri 1x2 bet cafe arena

betcafearena.jpg

Probabil cea mai bogata agentie offline in ceea ce privesc bonusurile pentru pariori, cei de la 1X2 Bet Cafe Arena au pe primul plan satisfacerea clientilor.

 

Arena Bonus

In primul rand, vorbim de Arena Bonus, un bonus care cu siguranta este cel mai bun de pe piata; vom explica putin bonusul in randurile urmatoare. Acest bonus se refera la numarul de evnimente pe care le aveti inscrise pe bilet.

Daca aveti 6 evenimente pe bilet, automat veti avea un procent bonus de 5 % in eventualitatea in care veti castiga acel bilet. In eventualitatea in care veti avea un bilet castigator de 10 meciuri, pe langa suma inscrisa pe bilet la sectiunea " castig " , veti mai primi inca 25 % . Acest bonus poate urca pana la 100 % in eventualitatea in care dvs veti pronostica 20 sau mai mult de 20 de evenimente corecte. Totodata, trebuie sa aveti in vedere ca bonusul va va fi acordat doar daca dvs veti avea selectii pe bilet cu valoare de peste 1.20 .

Descopera cele mai bune bonusuri la pariuri, doar prin PariuriX!

arena-bonus.pngTriple chance

Ati pierdut un meci de pe bilet? Nici o problema; cei de la 1x2 Bet Cafe Arena vin cu o noua oferta pentru dvs  si va vom oferi si un exemplu cu privire la aceasta; spre exemplu, mizati 10 lei pe un bilet de 17 meciuri, in care doar o selectie nu este castigatoare. Atentie ! Biletul nu este pierdut. Desi ati pierdut un meci, cei de la 1x2 va vor oferi un procent din castigul de pe bilet( vorbim de bonusul triple chance). In eventualitate in care dvs aveti un castig de 1000 de lei si pierdeti o selectie din cele 17 meciuri, veti primi 10 % din 1000 lei , adica 100 de lei.

Daca pierdeti 2 selectii, veti primi inapoi miza, in cazul acesta 10 lei. Astfel, este o oportunitate foarte mare pentru a castiga o suma importanta de bani mizand pe pronosticuri cat mai multe. Totusi, regula cu cota de peste 1,20 ramane valabila si aici. Orice cota sub 1,20 atrage asupra biletului anularea bonusului. Daca vreti sa beneficiati de bonusul triple chance, trebuie de asemenea sa nu puneti un pariu sistem , ci un bilet de tip simplu.

Afla mai multe despre promotia Triple Chance: https://pariurix.com/promotia-triple-chance-de-la-betcafe-arena-va-mareste-castigurile.html

triple-chance.png

Ia totusi in considerare faptul ca bonusurile de la agentiile de pariuri offline nu se pot compara cu cele de la agentiile de pariuri online.

 

Te-ar mai putea interesa si:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive