Bonusul 20+1 la ruletă live! Ofertă valabilă luni 15.09.2014!

Prima zi a săptămânii este perfectă pentru a vă încerca norocul la ruletă live la acest cazino online, deoarece cu cât vă jucaţi mai mult, cu atât primiţi un bonus mai consistent. Pentru fiecare 20 de euro cheltuiţi la ruletă live luni, 15 septembrie 2014, primiţi un Euro bonus! 

De exemplu dacă plasaţi pariuri în valoare totală de 200 de euro, primiţi la finalul zilei un bonus de 10 euro. Miza minimă pe care o puteţi juca la fiecare rotire este de 5RON.

ruleta-live.png

Termenii și condiţiile ofertei:
- Pentru fiecare 20 de euro cheltuiţi la ruletă live primiţi un euro bonus.
- Această ofertă este valabilă în perioada: 15.09.2014, ora 02:01 - 16.09.2014, ora 01:59.
- Această ofertă este valabilă doar la ruletă live, care poate fi accesată din secţiunea Live Casino. Celelalte tipuri de ruletă nu se califică.
- Pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie sa plasaţi minim 20 de pariuri.
- Suma maximă pe care o puteţi primi ca bonus este de 20 de euro.
- Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la încheierea promoţiei. Acesta nu este supus vreunei condiţii de rulaj și poate fi retras în orice moment.

Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au deja un cont la acest cazino online, cât și pentru cei noi. Dacă va deschideţi acum un cont, primiţi un bonus de 20 RON fără a fi necesară vreo depunere! Dacă vă hotărâţi să și depuneți, atunci primiţi un bonus suplimentar de 400RON!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi