Bonusul 10+1 la lozuri răzuibile! Vezi detalii!

Vă simțiți norocos astăzi, dar nu vreți să vă încercați norocul la clasicele "păcănele"? Aunci avem o alternativă perfectă pentru voi: lozurile răzuibile, mai ales că astăzi avem o promoție interesantă pentru aceste tipuri de jocuri.

Acest cazino online are propria sa secțiune de lozuri răzuibile unde găsiți peste 30 de jocuri diferite.
Astăzi, 22 noiembrie, pentru fiecare 10 euro cheltuiți la orice joc din această categorie primiți un bonus de 1 euro.

promotie-sambata.png

Termeni și condiții ofertă

  • Oferta este valabilă în perioada 22.11.2014, ora 02:01 - 23.11.2014, ora 01:59
  • Bonusul minim pentru care puteți aplica este de 0,5 euro, iar cel maxim este de 20 de euro.
  • Bonusul este acordat dacă cumpărați minim 10 lozuri pe durata promoției.
  • Bonusul va fi adăugat în cont pe durata zilei de duminică și nu este supus vreunei condiții de rulaj, putând fi retras în orice moment.

Această promoție este destul de interesantă în condițiile în care primiți garantat un bonus pe lângă câștigurile pe care le puteți acumula în oricare din jocurile de pe acest site. Dacă v-am atras atenția, vă recomandăm să încercați jocul "Triple Wins Jackpot" deoarece jackpotul depășește în acest moment 150.000 RON. Mai multe detalii despre secțiunea "Lozuri răzuibile" puteți afla din acest articol.

Zilnic acest site de gambling vine cu o ofertă diferită, care poate consta în sporirea câștigurilor, rambursarea unei părți din banii pierduți, rotiri gratuite sau bonusuri în funcție de cât de mult vă jucați. Aceste promoții sunt de obicei oferite la jocuri de cazino, dar uneori sunt disponibile și la pariuri virtuale sau la lozuri răzuibile. Valoarea totală a acestor bonusuri pe durata unei luni ajunge la 120,000 de euro!

Deschide și tu un cont acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive dar și un bonus în limita a 1,200RON pentru jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi