Bonusul 10+1 la lozuri răzuibile! Ofertă valabilă sâmbătă 25 Octombrie!

Vă simțiți norocos astăzi dar nu prea aveți chef de "păcănele" sau alte jocuri de cazino? Atunci venim cu alternativa perfectă: lozuri răzuibile. Acest site de gambling are o secțiune proprie de lozuri răzuibile unde găsim nu mai puțin de 30 de jocuri diferite. Prețul unui loz începe de la numai 2RON, iar câștigurile maxime pot ajunge chiar până la 100,000 de euro! Printre aceste jocuri găsim și titluri cunoscute precum "7 Gold Scratch", "Triple Wins" sau "Treasure Hunt".

lozuri-razuibile.png

Iar dacă vă decideți să jucați astăzi unul din aceste jocuri, beneficiați și de o promoție foarte interesantă. La fiecare 10 euro cheltuiți în oricare din jocurile disponibile în secțiunea "Lozuri răzuibile" primiți un bonus de 1 euro, în limita a 20 de euro.

Astfel dacă cheltuiți 100 de euro, pe lângă câștigurile acumulate din aceste lozuri primiți și un bonus de 10 euro. Partea bună este aceea că bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci poate fi retras în orice moment. Grăbiți-vă însă fiindcă această promoție este valabilă doar în intervalul 25.10.2014, ora 02:01 - 26.10.2014, ora 01:59.

bonus-10-1.png
Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și bonusuri foarte atractive pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, un bonus de până la 1,200RON la jocuri de cazino dar și un bonus de până la 1,000$ la poker.

Pe acest site sunt oferite promoții zilnice atât la cazino cât și la pariuri sportive, puteți primi bonusuri de fidelitate sau puteți participa în competiții gratuite cu premii fabuloase.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi