Bonusul 10+1 la lozuri răzuibile! Ofertă valabilă duminică 19 Octombrie 2014!

Vă simțiți norocos astăzi dar nu prea aveți chef să vă jucați la jocuri de cazino? Atunci venim cu o alternativă foarte interesantă: lozuri răzuibile. Acest cazino online are o secțiune specială unde găsiți 30 astfel de jocuri la care vă puteți încerca norocul. Prețul unui loz începe de la 2RON, iar acesta vă poate aduce câștiguri de până la 100,000 de euro!

lozuri-razuibile-2.png

Există însă un motiv suplimentar pentru care vă prezentăm această categorie de jocuri astăzi, 19 octombrie 2014. Începând cu ora 02:01 și până în noaptea de duminică spre luni la ora 01:59, este oferită o promoție destul de interesantă. 

Pentru fiecare 10 euro cheltuiți pe lozuri răzuibile primiți un bonus de 1 euro, în limita a 20 de euro. Oferta este valabilă pe acest site la oricare din cele 30 de jocuri oferite.

Dacă de exemplu cheltuiți 100 de euro primiți garantat 10 euro, indiferent de câștigurile pe care le veți acumula din aceste lozuri. Bonusul nu este supus niciunei condiții de rulaj și poate fi retras în orice moment. Acesta este creditat pe cont în maxim 24 de ore de la încheierea promoției. 

Aceasta este o ofertă destul de interesantă deoarece vă oferă ocazia de a câștiga mai mult decât de obicei, sau de a recupera o parte din pierderi în caz că nu prindeți o zi prea norocoasă.

lozuri-razuibile.png

O promoție similară este disponibilă zilnic, dar la jocuri de cazino. Puteți beneficia de câștiguri cu 50% mai mari la anumite jocuri sau puteți primi rambursări de 50% din suma pierdută la alte jocuri. Sunt zile în care primiți chiar și rotiri gratuite, fără a fi necesar să efectuați vreo depunere. Vă recomandăm să consultați cu regularitate site-ul nostru pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții. 

Deschideți-vă un cont nou acum și primți un bonus de până la 1,200RON la jocuri de cazino, 400RON  la pariuri sportive și 1,000$ la poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi