Bonus Winmasters: 100% din prima depunere până la 500 RON!

bonus-winmasters-500-ron.jpg

Actualizare 10 noiembrie 2016

Oferta prezentată în acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea în ce constă actualul bonus de bun venit oferit de Winmasters, accesează ACEST LINK

 

Articolul inițial

Una dintre primele case de pariuri online licenţiate în România, Winmasters (D.ONJN 1278/29.06.2016), vine în întâmpinarea pariorilor cu o super ofertă de bun venit. Este vorba de dublarea primei depuneri până la cel mult 500 RON. Oferta este pentru perioadă limitată de timp, în speţă până la finalul lunii mai, aşa că dacă vrei să profiţi de ea intră pe site-ul Winmasters, deschide un cont şi urmează indicaţiile din acest articol.

 

Cum beneficiez de pe urma bonusului?

După ce ai deschis contul va trebui să-l şi alimentezi. Indiferent de suma pe care alegi s-o depui (minim 40 RON - maxim 500 RON) aceasta îţi va fi dublată. Pentru a beneficia de bonus trebuie să intri în secţiunea "Solduri şi Transferuri" de pe site-ul casei de pariuri, acolo unde va fi nevoie să introduci codul de bonus BONUS500RO. Odată introdus codul dă click pe butonul Aplică şi apo transferă banii din "Cash" în portofelul "Pariuri Sportive - Cazino".

Bonusul de 100% din suma depusă va fi creditat în cont dacă depunerea a fost făcută în maxim 14 zile de la înregistrare. Suma depusă va trebui să fie pariată o dată, după care vei avea la dispoziţie şi banii bonus pentru a-i folosi la pariuri sportive.

 

Condiții de rulaj

Condiţiile de rulaj par puţin cam dure, dar pentru un parior experimentat care joacă constant acestea nu vor reprezenta o problemă. În plus ţine cont şi de faptul că stă să înceapă Campionatul European de fotbal 2016. Astfel dacă vei depune 500 RON vei putea paria pe cele 51 de meciuri de la EURO cu 1.000 RON, bonusul fiind valabil în contul tău timp de 60 de zile de la creditare.

Revenind la condiţiile de rulaj acestea sunt 8x, adică suma depusă şi bonusul trebuie jucate de opt ori pentru a putea efectua o retragere. Ţine cont de faptul că sunt luate în considerare doar pariurile simple cu o cotă de cel puţin 1.8 şi pariurile multiple la care fiecare selecţie are cota minimă 1.20..Pariurile cu handicap asiatic şi pariurile de tipul DNB nu sunt luate în calcul. De asemenea nici pariurile live nu se calculează la rulajul făcut. Însă poţi să joci la pariuri live fără vreo restricţie.

Dacă vei efectua o depunere de 100 RON vei primi bonus 100 RON şi va trebui să rulezi o dată suma depusă pentru a putea paria din bonus şi apoi va mai fi nevoie să rulezi 1.600 RON pe pariuri eligibile în maxim 60 de zile de la creditarea bonusului. Dacă vei efectua o depunere de 500 RON pentru a profita la maxim de ofertă vei primi bonus 500 RON şi va fi nevoie ca pe lângă cei 500 RON pariaţi pentru a juca din bonus să mai rulezi după aceea 8.000 RON! Deschide acum un cont la Winmasters!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!